Sport

Hátország: kétszer jutott hatig a SZEOL-SZVSE-ifi

Hátország: kétszer jutott hatig a SZEOL-SZVSE-ifi

2012. október 2., kedd
Hátország: kétszer jutott hatig a SZEOL-SZVSE-ifi

Az elmúlt héten két helyi rangadót is megvívott a megyei I. osztályú U19-es bajnokságban a SZEOL-Szegedi VSE, mely az UTC-t és az FK 1899 Szegedet is jó játékkal verte meg.

Az 5. körben elért kisteleki 3-3-as döntetlen után a hétközi fordulóban jó iramú, színvonalas mérkőzést játszott a SZVSE U19-es csapata a Kertész utcában. Végig kulturáltan, mezőnyfölényben futballozva szerezték meg a győzelmet a remekül küzdő újszegediek ellen. A játék képe alapján megérdemelt volt a 6-1-es vendégsiker. Vasárnap az FK érkezett a vasutasok stadionjába. A testvércsapatok (SZEOL SC) küzdelmét már az első félidőben eldöntötte az eredményesen és jól játszó SZVSE! A félidőig megérdemelten szerzett négygólos előnyt. A második felvonás felesleges cselekről, önzőségről és rengeteg kimaradt SZVSE-gólhelyzetről szólt, s lekopírozva az UTC-meccs végeredményét szintén 6-1 lett a vége. A megyei ifibajnokság tabelláját jelenleg a 21 pontos, százszázalékos címvédő Sándorfalva vezeti a 19 pontot gyűjtött Kistelek, illetve a 16 pontos SZEOL-SZVSE előtt.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában:

Ujszegedi TC - SZEOL-Szegedi VSE 1-6 (0-4).

Újszeged, Kertész utca, vezette: Rácz László, Zab Sándor.

UTC:

Gáleg - Táncos (Miklós), Deák, Csonka K., Barna, Kiefer (Ladányi), Fogas (Bagó), Nagy, Csonka G., Fekete (Murka), Halmos (Suknovic). Vezetőedző: Farkas Antal.

SZEOL-SZVSE:

Ibis Dursun - Kis (Kardos), Faragó, Gulyás, Rádai, Judik (Németh), Bakai, Törköly (Pink), Szántó, Varga K. (Juhász-Vedres), Kiss. Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső, vezetőedző: Hágelmann Endre.

Gólszerzők:

Murka T. (88'), illetve Szántó D. 2 (8', 19'), Kiss Á. 2 (32', 44'), Bakai P. (63'), Pink R. (85')

Jók:

Gáleg N., Fogas M., Csonka G., illetve Szántó D., Rádai Cs., Kiss Á.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában:

SZEOL-Szegedi VSE - SZEOL-FK 1899 Szeged 6-1 (4-0).

Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Szalai Szabolcs, Széll János.

SZEOL-SZVSE:

Ibis Dursun - Kis (Kertész G.), Faragó, Németh R., Rádai, Judik (Iritz), Zsilák, Szántó (Varga R.), Törköly, Kiss (Juhász-Vedres), Varga K. (Pink). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső, vezetőedző: Hágelmann Endre.

SZEOL-FK:

Vér - Erdélyi, Péntek Zs., Kovács, Kocsis-Savanya, Hegedűs, Németh L., Ludányi, Szőke, Abonyi, Péntek G. (Bagári). Vezetőedző: Kaiser Rezső.

Gólszerzők:

Kiss Á. 2 (24', 50'), Varga K. 2 (33', 44'), Törköly T. (12'), Németh R. (68'), illetve Abonyi T. (51')

Jók:

Judik T., Németh R., Kertész G., Varga K., illetve Vér D., Németh Sz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.