Sport

Futsal: halasztják kupameccseiket a szegedi csapatok

Futsal: halasztják kupameccseiket a szegedi csapatok

2012. október 1., hétfő
Futsal: halasztják kupameccseiket a szegedi csapatok

Mindkét szegedi futsalcsapat szerdai kupameccsét elhalasztják: az UTC-t a vendég Csömör kérte az időpont áthelyezésére, míg az SZTE EHÖK SE zsúfolt heti programja miatt jövő szerdán fogadja a Vasas-Gödöllőt.

Mint

Erhardt Szilárdtól

, az UTC Futsal Team technikai vezetőjétől megtudtuk, a csömöriek kérték, hogy, mivel hétfő este pótolják a Gödöllői Bikák/Vasas-Phiten elleni találkozójukat, illetve pénteken a Berettyóújfalu otthonába látogatnak, kerüljön halasztásra az október 3-i kupameccs. A találkozó így október 15-én hétfőn este 19 órától lesz. Aznap egyébként Tóth Attiláék Győrbe látogatnának, ám a Rába épp előző nap tér majd haza UEFA Futsal Cup csoporttornájáról, így kissé sűrű lenne a programjuk a jelenlegi éllovas újszegediek elleni hazai meccsel. Annak a találkozónak egyelőre még nem ismert az időpontja. Hasonló okból, mint a Rubeola, halasztanak a szegedi egyetemisták is! Az SZTE EHÖK SE ugyancsak hétfőn, azaz ma és pénteken játszik, előbb a Gyöngyöst fogadják az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban 19.30-tól, majd a Vasas második együtteséhez látogatnak a hét utolsó munkanapján 20.30-tól. Így a szerdai Gödöllői Bikák/Vasas-Phiten elleni meccset egy héttel későbbre, október 10., szerda este 20.15-re tették át az ellenfél és a szövetség beleegyezésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.