Sport

Pars Krisztiánt garázdaságért előállították

Pars Krisztiánt garázdaságért előállították

2012. szeptember 21., péntek
Pars Krisztiánt garázdaságért előállították

A rendőrség garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállította és gyanúsítottként hallgatta ki Pars Krisztián kalapácsvető olimpiai bajnokot - erősítette meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére pénteken este.

Leibinger Eszter

közölte: "

P. K.

szombathelyi lakos ellen szabadlábon hagyása mellett a Szombathelyi Rendőrkapitányság folytat eljárást". A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi péntek délután egy szombathelyi posta előtt - előzetes szóváltást követően - bántalmazott egy postai alkalmazottat, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - fűzte hozzá a szóvivő a rendőrségi közleményben. A hírt a nyugat.hu értesülése alapján az index.hu is közölte. Az olimpiai bajnok a nyugat.hu hírportálnak nyilatkozva tagadta, hogy hozzáért volna a férfihoz, aki a tudósítás szerint látleletet vetetett fel a helyi kórházban. A sportoló elmondása szerint rossz helyen parkolt autójával, elállta egy postásautó útját, amely szeretett volna behajtani az egyik szombathelyi postahivatal udvarára. A parkoló autóban várakozott barátnője, akivel a postai alkalmazott tiszteletlenül beszélt, emiatt keletkezett a szóváltás. Az MTI tudósítója nem tudta elérni telefonon Pars Krisztiánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.