Sport

Labdarúgás: alsóvárosi döntetlen Pusztamérgesen

Labdarúgás: alsóvárosi döntetlen Pusztamérgesen

2012. szeptember 17., hétfő
Labdarúgás: alsóvárosi döntetlen Pusztamérgesen

A megyei III. osztály Homokháti csoport 5. fordulójában idegenben gyarapította tovább pontjainak számát a szegedi IKV Alsóváros.

Kiegyenlített első percek után a kapura veszélyesebben játszó Alsóváros vezetése a levegőben lógott:

Szepesit

szerelték eléggé gyanúsan a büntetőterületen belül, majd

Polyák, Farkas M., Czibere

előtt adódott gólszerzési lehetőség. A 35. percben sikerült is betalálniuk a szegedieknek:

Csordás

kiváló átadásával Farkas M. tört kapura, és 14 méterről lőtt a háló közepébe; 0-1. Majd szünet előtt szinte a semmiből fordított a Pusztamérges, két büntetővel. A sajátos felfogásban működő játékvezető előbb a kapus

Szécsi

megmozdulását, majd

Török J.

belépőjét ítélte szabálytalannak. Mindkétszer a veterán támadó,

Kispál I.

állt a labda mögé: az elsőt a jobb alsó sarokba, a másodikat a kapu közepébe helyezte. A második félidőt végigtámadta a vendégcsapat, szinte csak a hazai térfélre korlátozódott a játék. (Két ellentámadásból a vendéglátók is eljutottak Szécsi kapujáig - nem kis zavart okozva.) A 76. percben ketrec előtti tumultust kihasználva közelről Polyák továbbította a labdát a hálóba; 2-2. A hajrá perceiben több alkalmuk volt újabb gól szerzésére a vendégeknek, de a szerencse nem állt melléjük. Hétvégén - ismét idegenben - az utolsó helyen szerénykedő (öt vereség öt mérkőzésből, és egy kiütéses vereség az MK-ban a SZVSE-től) Domaszék SK otthonába látogat az Alsóváros.

A megyei III. osztály Homokháti csoport 5. fordulójában:

Pusztamérges FC - IKV Alsóváros SE 2-2 (2-1).

Pusztamérges, 50 néző, vezette: Savanya (Terhes, Gargya).

Pusztamérges:

Lehóczki - Makra, Gyuris, Szekeres T., Bozsity, Preszner (Barakonyi 51'), Szabó K. (Demeter 79'), Kossipos, Kispál (Csúcs K. 66'), Kisfaludi, Simhercz. Edző: Huszta János.

IKV Alsóváros:

Szécsi - Szabó T. (Daróczi 46'), Szalma, Kis Z., Török J. - Czibere, Farkas M., Müller (Török M. 60'), Szepesi (Csúcs Á. 55') - Csordás J., Polyák. Edző: Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Kispál I. 2 (mindkettőt büntetőből), illetve Farkas M., Polyák P.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.