Sport

Idén is lesz Csongrád Megyei Kosárlabda-bajnokság

Idén is lesz Csongrád Megyei Kosárlabda-bajnokság

2012. szeptember 10., hétfő
Idén is lesz Csongrád Megyei Kosárlabda-bajnokság

Idén is megrendezi a Csongrád Megyei Kosárlabda Bajnokságot a Csongrád Megyei Kosárlabda Szövetség. A tavaly 14 év után újra megrendezett versenysorozatot a MITT Szeged csapata nyerte. A szervezők azonban a következő szezonban is nagy küzdelemre, és magas színvonalú mérkőzésekre számítanak.

Kilenc csapat részvételével indult az előző szezonban a küzdelemsorozat. Az öt szegedi együttes mellett három hódmezővásárhelyi és egy szentesi együttes harcolt a bajnoki címért. Nem volt azonban könnyű dolga a győztes MITT Szegednek, hiszen a legtöbb találkozó a szakemberek szerint is az NB II-es bajnokság erősebb színvonalú találkozóinak felelt meg. A sorozat végén a második helyezett Freestyle-nak és a harmadik Kedd 18-nak sem kellett szégyenkeznie. A 2012-13-as szezonban női csapatok jelentkezését is várja a megyei szövetség, és elegendő számú jelentkező esetén a hölgyek is megmérkőzhetnek egymással. A tavalyi versenykiíráshoz képest azonban lesz néhány változás is, ami a mérkőzések szervezésére, azok rendezési időpontjára és helyszínére vonatkozik majd. A jelentkezés feltételeiről a csmksz@gmail.com címen kérhető bővebb tájékoztatás. A végleges versenykiírás hamarosan a szövetség honlapján is megtekinthető lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.