Sport

Hátország: utánpótlástornát rendez vasárnap a Koczka Kézisuli + FOTÓK

Hátország: utánpótlástornát rendez vasárnap a Koczka Kézisuli + FOTÓK

2012. szeptember 27., csütörtök
Hátország: utánpótlástornát rendez vasárnap a Koczka Kézisuli + FOTÓK

Az V. Hódmezővásárhelyi Nagy Sportágválasztón rendkívüli érdeklődés övezte a Koczka Kézisuli SE csapatát, számtalan gyermek kereste fel a csapat sátrát, zörgette lövéseivel a kézilabdakapuk hálóját.

A rendezvénynek is köszönhetően, sok-sok új sportolóval bővült az egyesület létszáma, amely stabillá tette a klub korosztályos csapatait. A novemberben alapított Kézisuli első teljes szezonjában indul a 2012-2013-as tanévben. A csapat ott lesz az Erima országos bajnokságban, és számtalan tornán, kupán is szerepel majd, az első kihívás pedig már a hét végén vár rájuk:

Koczka Gergő

és testvére,

Dorina

U8-as szivacskézilabda csapata, szeptember 30-án, vasárnap hazai rendezésű felkészülési tornán vesz részt. A négycsapatos tornán a KSZSE, a Szeged-KKSE, és a Zsombó csapataival mérkőznek meg a vásárhelyi ifjak. A mérkőzéseket a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola sportcsarnokában rendezik meg, az összecsapásokra várják az érdeklődőket, szurkolókat. A 10 órától kezdődő felkészülési torna szervezői, ezúton is köszönetüket fejezik ki a csapat egyik kiemelt partnerének, a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolának, akik rendkívül segítőkészek és támogatóak a csapat felé. A hódmezővásárhelyi székhelyű csapat nagy célokat tűzött ki a szezonra és az előttük álló tornára is. "Mindenképpen csakis a győzelem lehet a célunk, és garantálom, hogy a csapat mindent megtesz majd a siker érdekében!" – tette hozzá a csapat vezetője, Koczka Gergő.

A felkészülési torna menetrendje:

Szeptember 30., vasárnap, Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola sportcsarnoka 10:00 – 10:30 KSZSE – Szeged-KKSE 10:30 – 11:00 Koczka Kézisuli SE – KSZSE 11:00 - 11:30 Zsombó – Szeged-KKSE 11:30 – 12:00 Koczka Kézisuli SE – Szeged-KKSE 12:00 – 12:30 KSZSE – Zsombó 12:30 – 13:00 Koczka Kézisuli SE – Zsombó 13:00 – Eredményhirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.