Sport

Futsal: UTC-torborzó a Tabán utcai suliban

Futsal: UTC-torborzó a Tabán utcai suliban

2012. szeptember 5., szerda
Futsal: UTC-torborzó a Tabán utcai suliban

U17-es és U15-ös korosztályokba várja a jelentkezéseket az UTC Futsal Team. A klub utánpótlása csütörtökön a Tabán utcai Általános Iskolában tart toborzót.

Az UTC futsalos utánpótláscsapatai tavaly a nagyokkal párhuzamosan kezdték meg küzdelmeiket az országos bajnokságokban, közülük a legjobban az U15-ös korosztály szerepelt, akik kevéssel maradtak le a legjobb nyolc csapat országos döntőjéről és a végelszámolásban a 9. helyen zártak. Ez egy újonc alakulattól hatalmas és elismerésre méltó teljesítmény. Az UTC Futsal Team idén is folytatja az utánpótlásképzést, s folyamatosan toboroz új tagokat is. Várják mindazon fiatalok jelentkezését, akik egy jó csapat tagjaként szeretnék fejleszteni technikai tudásukat, nagypálya mellett szeretnék elsajátítani a teremlabdarúgás fortélyait is, és természetesen azokat is, akik még most kezdik a focit. A Tabán utcai iskolában

szeptember 6-án, csütörtökön, 18.15-től

tartandó toborzón az U17-es egységbe 1996-1997-es, az U15-ös csapatba 1998-1999-es születésűek jelentkezését várják. A két korosztályos gárda közül a nagyobbak idén olyan rangos klubok fiataljaival veszik fel a versenyt a korosztály Déli csoportjában, mint a Ferencváros, vagy a hagyományosan futsalfellegvárnak tekinthető Gödöllő, míg a kisebbek például a Vasassal, az Angyalföldi Sportiskola tanítványaival, a Külker SC ifjoncaival vagy éppen az ugyancsak komoly futsalhagyományokkal bíró tolnaiakkal kerültek egy csoportba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.