Sport

Röplabda: Eb-selejtező mérkőzéseket rendez Szeged

Röplabda: Eb-selejtező mérkőzéseket rendez Szeged

2012. augusztus 29., szerda
Röplabda: Eb-selejtező mérkőzéseket rendez Szeged

Szeptember 6-8. között röplabda Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseknek ad otthont az újszegedi sportcsarnok. A magyar mellett a francia, a spanyol és a lett válogatott vesz részt a tornán.

Hosszú évek után ismét válogatott röplabda-mérkőzésen szurkolhat a szegedi közönség, hiszen szeptember 6-8. között összesen hat mérkőzésre kerül sor a magyar, a spanyol, a francia és a lett férfi válogatott között a kontinensviadalon való részvételért. A magyra nemzeti csapat jelenleg Romániában készül, ahol augusztus 30-án és 31-én megmérkőzik a román válogatottal. A csapat szeptember 3-tól már Szegeden folytatja a munkát, majd 6-án a lettek, 7-én a spanyolok, 8-án pedig a francia válogatott ellen lép pályára az újszegedi sportszentélyben. A torna után

Kelemen István

szövetségi kapitány együttese szeptember 13-án utazik Rigába az Európa-bajnoki selejtező második fordulójára, ahol ismét megmérkőzik a Szegeden is találkozó négy válogatott.

A magyar férfi röplabda-válogatott kerete:

Kaszap Tamás, Kecskeméti Péter, Tóth András, Nagy József, Kovács Zoltán, Baróti Árpád, Szabó Dávid, Szalay Szabolcs, Gergye Roland, Dávid Csanád, Mózer Zoltán, Csányi Dániel, Pápai Péter, Molnár Dávid

A szegedi Európa-bajnoki selejtező programja:

Szeptember 6. (csütörtök), 16.00:

Franciaország – Spanyolország,

19.00:

Magyarország – Lettország

Szeptember 7. (péntek), 15.30:

Francaiország – Lettország,

19.00:

Magyarország – Spanyolország

Szeptember 8. (szombat), 16.00:

Spanyolország – Lettország,

19.00:

Magyarország – Franciaország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.