Sport

Hátország: sikeres volt a Koczka Kézisuli nyári tábora + VIDEÓK, FOTÓK

Hátország: sikeres volt a Koczka Kézisuli nyári tábora + VIDEÓK, FOTÓK

2012. augusztus 10., péntek
Hátország: sikeres volt a Koczka Kézisuli nyári tábora + VIDEÓK, FOTÓK

Első alkalommal rendezte meg nyári táborát a Koczka Kézisuli Hódmezővásárhelyen. A július 30-tól augusztus 3-ig tartó eseménynek a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont.

Öt napig pattogott folyamatosan a labda, főként óvodás korú fiúk és lányok lövéseitől rezgett a háló Hódmezővásárhelyen a Koczka Kézisuli nyári táborában. "A tábor kezdete előtt két héttel minden hely megtelt, ennek köszönhetően nagy létszámú csoporttal tudtak dolgozni a klub edzői. Többen vidékről jelentkeztek, akadt táborozó Mindszentről és Szegedről is. Egyre népszerűbb a klub és a kézilabdázás a városban, nagyban köszönhető mindez annak, hogy az egyesületben a gyerekek vidámak, összetartóak és szívből sportolnak" - tudtuk meg

Koczka Gergő

vezetőedzőtől. Mint a tréner elmondta, a táborozók minden reggel 8 órakor érkeztek, délelőtt és délután edzésen vettek részt, megismerkedtek a kézilabdázás alapjaival, illetve tovább bővítették tudásukat. A finom, laktató ebéd után és a délutáni edzés előtt szabadfoglalkozáson vettek részt a sportolók. Számtalan program színesítette a tábort, többek között előadások, versenyek, disco, közös szurkolás az olimpiai résztvevőknek és a gyermekek közül ketten még össze is 'házasodtak'. A 2011 novemberében indult kézilabda-iskola három utánpótláscsapattal indul el a korosztályos bajnokságban. "A nagysikerű tábor megalapozta a klub szezonját, a korosztályos csapatok létszáma megfelelő. A gyerekek nagy erőbedobással készülnek a bajnoki rajtra, amelyben a klub három csapattal szerepel majd: U8-as lány, U8-as fiú és U8-as vegyes csapat. A nyári táborból többen szundikálva - fáradtan, néhányan sírva távoztak - sírtak, mert véget ért az öt nap. A tábor folytatása egyértelmű, garantált és elvárt, ugyanis már sokan most bejelentkeztek jövőre, nem csak egy hétre…" - közölte bizakodással Koczka Gergő.

http://www.youtube.com/watch?v=bR2PAV23dHQ http://www.youtube.com/watch?v=-sC4xHTFlJI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.