Sport

Hátország: hatot rúgott Bordányban a SZEOL-SZVSE-ifi

Hátország: hatot rúgott Bordányban a SZEOL-SZVSE-ifi

2012. augusztus 31., péntek
Hátország: hatot rúgott Bordányban a SZEOL-SZVSE-ifi

A szegedi legénység idegenben is magabiztosan nyerte az első fordulóból elhalasztott mérkőzést a megyei I. osztályú U19-es bajnokságban.

Az első fordulóból elhalasztott meccsen a szegedi csapat gyorsan elhúzott három góllal (17 perc alatt). A legszebb találatot ekkor

Varga Krisztián

lőtte, aki 10 méterről, kapásból lőtt a kapuba (itt még

Varga Richárd

előkészítő volt). Ezek után

Zádori Dávid

vezérletével és két góljával a bordányiak a 30. percben egy gólra jöttek fel; 2-3. A félidő hátralevő 15 percében a szegedi Varga Richárd gondoskodott arról, hogy meglegyen a három pontja csapatának. Az első felvonásban rúgott két gólt, főleg a második volt szép, mikor az egész védelmet és a jól védő

Répási

kapust is kicselezve gurított a kapuba; 2-5 a félidő. A második félidőben a nagy hőség lassított a tempón, de a sportszerű és változatos játék folyt a pályán. A sok gólhelyzetet kidolgozó és kihagyó SZEOL-SZVSE gólkülönbségén harmadik góljával Varga Richárd javított, aki egy kapu előtti kavarodás után 8 méterről vágta a léc alá a labdát. Így a végeredmény 2-6 lett. A vendégek magabiztosan nyertek, de a sportszerű bordányi csapat (mely beleegyezett a mérkőzés halasztásába) is dicséretet és köszönetet érdemel!

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 1. fordulójában:

Bordány SK - SZEOL-Szegedi VSE 2-6 (2-5).

Bordány, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Zab Sándor).

Bordány:

Répási A. - Fülöp Cs. (Török D.), Varga Ro., Zádori D., Simó Gy., Kószó J., Német J., Vass A., Sólya G., Fülöp T., Csurgó R. Vezetőedző: Sádt Tamás.

Szeged:

Ibis Dursun - Németh R. (Kertész G.), Márkus G., Kertész B. (Faragó N.), Bakai P., Gulyás B., Judik T. (Pink R.), Varga Ri., Törköly T. (Enyedi Á.), Kiss Á., Varga K. (Juhász-Vedres Z.). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső.

Gólszerzők:

Zádori R. 2 (24', 30'), illetve Varga R. 3 (39', 40', 55'), Bakai P. (12'), Varga K. (14'), Kiss Á. (17')

Jók:

Répási A. (a mezőny legjobbja), Zádori D., Varga Roland, illetve Varga Richárd, Bakai P., Faragó N., Enyedi Á.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.