Sport

Fogathajtás: Hódi Károly vezet a Duna-Alpesi Kupán + FOTÓK

Fogathajtás: Hódi Károly vezet a Duna-Alpesi Kupán + FOTÓK

2012. augusztus 23., csütörtök
Fogathajtás: Hódi Károly vezet a Duna-Alpesi Kupán + FOTÓK

Hódi Károly áll az élen a díjhajtás első, csütörtöki napja után a Fábiánsebestyénben vasárnapig tartó kettesfogathajtó Duna-Alpesi Kupán.

A verseny első napján 15 fogat mutatkozott be, amelyek a magyar bajnokságban indulnak, pénteken pedig a Duna-Alpesi Kupa nemzetközi mezőnyének 30 fogata szerepel majd a díjhajtó négyszögben. Az esemény, amelyre hét nemzet fogatai neveztek, szerda este az ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét. Ennek keretében

Kontrát Károly

, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára adta át a megújult lovasközpontot, amely most már valamennyi lovas szakág versenyeinek otthonául szolgálhat. Csütörtökön így már nemcsak a fogathajtók, hanem - bemutatóversenyek keretében - díjlovasok és díjugratók is birtokba vették a létesítményt. A Duna-Alpesi Kupa pénteken díjhajtással, szombaton maratonhajtással folytatódik, és vasárnap az akadályhajtással zárul.

Állás a díjhajtás első napja után:

1. Hódi Károly 51,07 hibapont 2. Farkas László 59,92 3. Gubacsi Gergő 60,41

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.