Sport

Labdarúgás: Bernát Péter Orosházára igazol

Labdarúgás: Bernát Péter Orosházára igazol

2012. július 12., csütörtök
Labdarúgás: Bernát Péter Orosházára igazol

Az Orosháza csapatát erősíti majd Bernát Péter, a Szeged 2011 egykori gólzsákja. A csatár az elmúlt szezonban Kiskundorozsmán lőtte a gólokat a megye élvonalába, onnan tér most ismét vissza az NB II-be.

Szerda délután már a Békés megyei gárdában edzett a „Kutya” becenévre hallgató góllövő (

képünkön fehér mezben, egy Orosháza elleni mérkőzésen

), s a tréning után a vezetőséggel kezet is ráztak, sikerült megegyezniük az egy éves kontraktus feltételeiben. „A megyéből szinte minden csapathoz hívtak, mikor kiderült, hogy nem Kiskundorozsmán folytatom tovább a pályafutásomat. A legjobb ajánlat Orosházáról érkezett, hiszen az NB II-es bajnokság minden szempontból kecsegtető számomra, úgy gondolom egy évet még rá kell szánnom, hogy bizonyítsak a második vonalban” – mondta el portálunknak

Bernát Péter

. A labdarúgótól megtudtuk, hogy a szegedi munkahelyével össze tudja egyeztetni az edzéseket, mivel a vezetőedző,

Major László

is a Tisza partján él, így a mesterrel együtt jár majd át edzeni Orosházára délutánonként. A felkészülési időszakban minden nap tréningezik majd a csapattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.