Sport

Kosárlabda: Ivosev a Falcóhoz, Drahos Kaposvárra igazolt (FRISSÍTVE)

Kosárlabda: Ivosev a Falcóhoz, Drahos Kaposvárra igazolt (FRISSÍTVE)

2012. július 4., szerda
Kosárlabda: Ivosev a Falcóhoz, Drahos Kaposvárra igazolt (FRISSÍTVE)

Több ajánlata is volt a szerb légiósnak - kedden még Marosvásárhellyel hozták hírbe -, de végül a szombathelyieké bizonyult a legjobbnak. Drahos Kaposváron folytatja.

Olajos Márk

, a Xandex International menedzseriroda munkatársa arról tájékoztatta

a BB1.hu szakportált

, hogy szerdán hosszas tárgyalások után sikerült megállapodniuk a Falcóval

Tomislav Ivosev

átigazolását illetően. "Nem hiszem, hogy nagy titkot árulok el azzal, hogy Toma kapósnak bizonyult már így, az átigazolási szezon elején is. Sok ajánlatot kaptunk, de több szempontot is figyelembe véve úgy éreztük, hogy a következő szezonra a szombathelyi gárda a legjobb választás. Itthonról is több klub érdeklődött iránta, valamint külföldről is érkezett két kecsegtető megkeresés

Romániából

és Ciprusról, de számunkra Magyarország mindenképpen előnyt élvezett, mivel Toma rendkívül megszerette hazánkat a tavalyi szezon folyamán. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden ajánlatot, de idén a Falco ajánlata bizonyult a legjobbnak" – mondta Olajos Márk. A 22 éves, 204 cm magas erőcsatár az elmúlt szezonban a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesét erősítette, 25 meccsen 20,4 pontot, 8,6 lepattanót és 2,2 gólpasszt átlagolt.

Drahos Kaposváron folytatja

Ugyancsak riválisként tér vissza a Tisza-parta a Szedeák korábbi irányítója, Drahos Gábor, akivel

múlt héten nem hosszabbított szerződést a klub

. Szerdán ugyanis Gyenesdiáson - a család jelenleg itt tölti nyaralását - írta alá egy szezonra szóló szerződését Drahos Gábor a Kaposvári KK-val. Drahos tavaly Szegeden átlagban 9,4 pontot dobott, 4,3 asszisztot adott és 17,5 VAL értéket ért el. "

Fekete Ádám

keresett meg, hogy nagyon örülne nekem és számítana rám. Aki sportban jártas, az tudja, mennyire fontos egy játékosnak, ha a leendő edzője őt akarja. Ezen felül, eddig is tetszett Fekete Ádámnak az a játékhoz való hozzáállása, amelynek egy pici szeletét ugyan, de ellenfélként megtapasztaltam már több éve. Így nagyon nagy szeretettel és kíváncsisággal érkezem Kaposvárra. Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogom a munkát" - mondta Drahos a kaposvári csapat

hivatalos weblapjának

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.