Sport

Tizennégy ország táncosait várják a 12. Szőke Tisza táncversenyre

Tizennégy ország táncosait várják a 12. Szőke Tisza táncversenyre

2012. június 20., szerda
Tizennégy ország táncosait várják a 12. Szőke Tisza táncversenyre

Szombaton 11 órától tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Papiron Szeged VTK és Zsilák Zsuzsanna a Szőke Tisza 2012 WDSF open nemzetközi táncversenyt az újszegedi sportcsarnokban.

Szerda délelőtt a Városháza sajtószobájában

Zsilák Zsuzsanna

szervező, a Papiron Szeged Versenytáncklub elnöke sajtótájékoztatón ismertette a szombaton az újszegedi sportcsarnokban rendezendő 12. Szőke Tisza Nemzetközi Táncverseny részleteit. Mint a főszervező elmondta 14 országból 120-130 pár indul a versenyen, azaz még a tavalyinál is többen vesznek részt a nívós táncgálán, mely 2001 óta kerül megrendezésre. "A Magyar Táncsport-szövetség honlapján nagyon sok magyar versenyző, rendezvényünk honlapján pedig a tavalyinál is több külföldi táncos pár jelentkezett. A mezőnyben a világranglistán is előkelő helyen álló párok indulnak, ez is biztosítja, hogy nívós versenyt rendezhessünk" - tette hozzá Zsilák Zsuzsanna. Mint az egykori versenytáncos közölte, a junior és szenior versenyek mellett újabb két kategóriával bővül a program, idén már szerepel a junior I. korcsoport (12-14 évesek) és szenior III. korcsoportban (55 év felett) 17 párral. Külön megtiszteltetés a szervezők számára, hogy a rendezvény fővédnöke,

Regőczy Krisztina

világbajnok és olimpiai ezüstérmes műkorcsolyázó is jelen lesz. A program szombaton 11 órától kezdődik, a főattrakció a 18 órától kezdődő gála és felnőtt döntők, ahol előbb a standard majd a latintáncok kerülnek sorra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.