Sport

Labdarúgás: Dóra duplájával háromgólos FK-siker

Labdarúgás: Dóra duplájával háromgólos FK-siker

2012. június 10., vasárnap
Labdarúgás: Dóra duplájával háromgólos FK-siker

Nyári forróságban langyos iramban, három góllal múlta fölül az FK 1899 Szeged a Sándorfalva második csapatát, igaz dolgoznia kellett Brunczvik kapusnak is. Havas Péter százados lett.

A megye második vonalában az alsóházat és a kieső csapatokat illetően minden lényegi kérdés eldőlt. Többieknek becsülettel le kell játszani a hátralévő mérkőzéséket. Egy ilyen találkozót játszottak Sándorfalván is, ahol a hazaiak a bronzérmes FK 1899 Szegedet fogadták. A vendéglátók talán már a nyári pihenőjüket töltik, nagyon nehezen akart összejönni számukra a kezdő tizenegy, így némi csúszással kezdődött az összecsapás. A kilátogató, többségében szegedi drukkereknek nem sok minden adott okot az izgalomnak. A nagy hőség hatására lassú iramban csordogált a mérkőzés. A játék jobbára a diszkoszvetősök akarata szerint alakult, többet volt náluk a játékszer, azonban a Sándorfalvát dicséri, hogy becsülettel küzdöttek, és egy percre sem adták fel.

Brunczviknak

jó néhány alkalommal bravúrral kellett védenie helyzeteiket, ha gólt szereztek volna nem biztos, akár másképp is alakulhatott volna a játék. Lényegében a második félidő derekára sikerült felőrölniük ellenfelüket a kék-feketéknek. Ekkor tíz perc leforgása alatt megrázták magukat az "öregek".

Dóra

kétszer,

Ács

egyszer zörgette meg a hazaiak hálóját, eldöntve ezzel a három pont sorsát. A rutinos játékosok szereplése után a fiataloké és egy ünnepélyes pillanaté lett a főszerep. Előbb az ifjúsági csapatból ketten,

Módra

és

Burzon Martin

mutatkozhattak be a felnőttek között, végül pedig

Havas Péter

léphetett pályára, immár századik alkalommal. A bajnokság zárásként, az utolsó fordulóban az FK 1899 Szeged az "életéért" küzdő Földeákot fogadja majd.

Labdarúgó Csongrád megyei II. osztály 33. forduló

Sándorfalva II. - FK 1899 Szeged 0-3 (0-0).

Sándorfalva, 50 néző. Vezette: Cseh.

Sándorfalva:

Kertész - Erdei, Horváth, Körmendi (Sebestyén 70'), Táborosi, Fischer, Jójárt, Erdei, Kanász, Szanka, Török. Edző: Dékány János.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Simon, Meszes (Burzon Martin 80'), Gonda, Burzon Márk (Csuka 46), Murányi (Szalai 46'), Herczeg, Nagy V. (Havas 85'), Kálmán L. (Módra 70'), Ács, Dóra. Edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Dóra (2), Ács.

Sárga lap:

Fischer ill. Burzon Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.