Sport

Kosárlabda: Drahos távozik a Szedeáktól

Kosárlabda: Drahos távozik a Szedeáktól

2012. június 29., péntek
Kosárlabda: Drahos távozik a Szedeáktól

A Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a következő szezonban már nem számít rutinos irányítójára, Drahos Gáborra. Az érintett a BB1.hu-n nyilatkozott a hír kapcsán.

"Közölték velem az egyesület vezetői, hogy nem tartanak igényt rám" -

erősítette meg a szakportálnak

a hírt

Drahos Gábor

. "Nagyon friss még ez a dolog, ezért a jövőmről nem sokat tudok egyelőre mondani, a helyek pedig sajnos fogynak minden csapatnál. Az elmúlt években mindig munka mellett űztem a kosárlabdát, így számomra most az a legfontosabb, hogy a család, a kosárlabda és a munka minél jobban összeegyeztethető legyen. Mivel 8 évet húztam le Szegeden és közel 250 tétmeccsen léptem pályára, ezért természetesen elszakadni továbbra sem tudok az együttestől. Figyelemmel fogom kísérni a szereplésüket, és biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban előre tud lépni a csapat és befognak kerülni a rájátszásba" - zárta szavait az irányító.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.