Sport

Atlétika: szegedi ezüst és bronz a diákolimpián + VIDEÓ, FOTÓK

Atlétika: szegedi ezüst és bronz a diákolimpián + VIDEÓ, FOTÓK

2012. június 1., péntek
Atlétika: szegedi ezüst és bronz a diákolimpián + VIDEÓ, FOTÓK

Csillogó sikereket értek el tehetséges szegedi gyereksportolók az idei diákolimpia atlétikai számaiban Tatán csütörtökön. Gémes Máté egyéni összetettben ezüst, a Titán TC atlétalányai csapatban bronzérmet szereztek.

Tatán rendezték az idei tanév diákolimpiának országos döntőit atlétikában (II. korcsoport), melyen Szegedet egyéniben

Gémes Máté

a Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulója, a Tabán utcai Általános Iskola fiúcsapata (

Zana Dávid, Szabó Gergő, Bodó Bálint, Rakonczai Péter, Gaudi Ádám, Király Ádám

), illetve az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános leánycsapata (

Halasi Blanka, Répássy Hanna, Vida Beatrix, Balogh Hanna Dorka, Dömös Petra, Illés Fanni

) képviselte. Városunk indulói közül a legjobban a 2001-es születésű Gémes Máté, a Rendőr TE ifjú focistája szerepelt, miután a hárompróbában 60 méteren a legjobb időt futotta (8"52), kislabdahajításban holtversenyben a 17. legjobb eredményt érte el (42,8 m), míg távolugrásban a 4. legjobbnak bizonyult (4,6 m) - ezen eredményei alapján összetettben a 2. helyen végzett és ezüstérmet szerzett. A Tabán-iskola versenyzői közül a korcsoport 148 fős mezőnyében egyéni összetettben Zana Dávid 29., Szabó Gergő 50., Bodó Bálint 65., Rakonczai Péter 88., Gaudi Ádám 140., Király Ádám 143. lett, míg az iskola csapatban a 14. helyen zárta a megmérettetést. A lányok mezőnyében a Titán Triatlon Club ifjú tehetségei közül egyéni összetettben Halasi Blanka a 11., Répássy Hanna a 19., Vida Beatrix a 48., Balogh Hanna Dorka a 78., Dömös Petra a 82., Illés Fanni a 131. helyet szerezte meg az összetett versenyben, ez csapatban a titánosok 3. helyét jelentette, azaz bronzérmet ért. http://www.youtube.com/watch?v=f_h5dBD6tWY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.