Sport

Vízilabda: Baksa és Török az olimpiai Kemény-keretben

Vízilabda: Baksa és Török az olimpiai Kemény-keretben

2012. május 1., kedd
Vízilabda: Baksa és Török az olimpiai Kemény-keretben

Tizenkilenc tagú olimpiai keretet hirdetett kedden Kemény Dénes, a címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A nemzeti együttes honlapja, a www.vlv.hu által közölt névsorban szerepel a kétszeres olimpiai aranyérmes

Varga Tamás

is, aki a pekingi ötkarikás döntő óta nem jutott szóhoz a Kemény-csapatban. "Ez a keret az én meglátásom szerint alkalmas arra, hogy egy aranyérem-várományos 13-as csapatot tudjak belőle jelölni" - nyilatkozta tömören a szakvezető. A keret tagjai május 14-én találkoznak a Margitszigeten, s kezdik meg a felkészülést az olimpiára, amelynek férfi vízilabdatornáját 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban is a Kemény Dénes vezette magyar válogatott nyerte.

A londoni ötkarikás játékokra készülő keret:

Kapusok:

Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán.

Mezőnyjátékosok:

Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dénes, Varga Dániel, Varga Tamás, Vámos Márton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.