Sport

Vízilabda: az ötödik helyért harcol az Universitas

Vízilabda: az ötödik helyért harcol az Universitas

2012. május 18., péntek
Vízilabda: az ötödik helyért harcol az Universitas

Szombaton folytatódik az alsóházi rájátszás a női vízilabda OB I-ben a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas számára. A legutóbbi vereség miatt visszavágni készülnek Miklós Dóráék a Honvédnak Budapesten.

Szombaton 11 órától és 12.30-tól játssza soron következő két alsóházi rájátszásmeccsét Lakó Gábor együttese a fővárosi Szőnyi úti BVSC-uszodában a Honvéd és a Héraklész utánpótlás-válogatott ellen. "Nagyon fontos két mérkőzésünk lesz, melyek közül a Honvéd ellenin van a nagyobb hangsúly. A play-off első játéknapján kikaptunk tőlük, s mivel összesen háromszor találkozunk velük, a hátralévő két meccsen le kell őket győznünk, hogy az ötödik helyet megszerezzük. Nagyon készülnek a lányok, hogy ez sikerüljön" - közölte portálunkkal a csapat trénere. Az alapszakaszhoz hasonlóan a rájátszásban is tornarendszerben zajlanak a fordulók, a versengés tétje a bajnoki 5. hely elérése, mely az Universitas és a Honvéd között fog eldőlni. Az április végi első fordulóban 10-9-re kaptak ki a szegedi lányok a Honvédtól, így lépéshátrányba kerültek

Rottler Antal

együttesével szemben. Nem lehetetlen azonban a fővárosban legyőzni őket, hiszen ez az alapszakasz alsóházi rájátszásában is sikerült. A szegedi, utolsó körre egy hét múlva, május 26-án kerül sor a SZUE-ban, itthon, mondhatni kötelező győznie a hazaiaknak, így az áhított cél eléréséhez, ezen a hétvégén verni kell az ellenfelet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.