Sport

Vízilabda: az 5. hely a tét szombaton az Universitasnak

Vízilabda: az 5. hely a tét szombaton az Universitasnak

2012. május 25., péntek
Vízilabda: az 5. hely a tét szombaton az Universitasnak

Szombaton délelőttől kora délutánig a vízilabdáé a főszerep a SZUE-ban: a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas együttese a rájátszás utolsó körében hazai vízben fogadja ellenfeleit.

Egyre fogynak a kérdőjelek a női vízilabda OB I-ben, az 1-4. hely már eldőlt a felsőházban, a bajnok az Eger lett, a második helyre a többek között

Tóth Ildikóval

megerősödött BVSC futott be, míg némi meglepetésre a tavalyi két finalista közül Szentes csak bronzérmet szerzett, míg a bajnoki címvédő Dunaújváros lecsúszott a dobogóról.

Az alsóházban szombaton zárulnak a vízi csaták. A rájátszás első körében a fővárosban váratlan vereséget szenvedett a Honvédtól

Lakó Gábor

együttese a női vízilabda OB I alsóházi rájátszásában, majd egy héttel ezelőtt visszavágtak Dalmády Petráék a

Rottler Antal

alakulatának, így az 5. helyért zajló küzdelem szombaton délben Szegeden fog eldőlni a hídi vásár szomszédságában. A Lakó-csapatnak mi más is lehetne a célja, mint a két győzelem begyűjtése a Honvéd és a Héraklész utánpótlás-válogatott ellen, ami egyértelműen bebiztosítaná, hogy a tavalyi 4. helyezett alakulat idén az 5. pozícióban zárna. A szegedi lányok nagyon készülnek az összecsapásra, s remélhetőleg sokan fogják buzdítani őket a helyszínen az újszegedi SZUE-ban, s ráadásul közönségcsalogató akcióként a mérkőzésre jegyet váltók (ár: 300 ft) a büfében egy ingyen lángost is kapnak. Bük Zsanették elsőként 10 órától a Héraklész ellen szállnak vízbe, majd 12.30-kor vívják a mindent eldöntő rangadót a Honvéddal.

Az utóbbi összecsapást portálunkon is követhetik folyamatosan frissülő, szöveges online tudósításunk formájában!

A női vízilabda OB I alsóházi rájátszás (5-7. helyért) 3. fordulójának programja:

Héraklész - Universitas

10 óra

Honvéd - Héraklész

11.15

Universitas - Honvéd

12.30

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.