Sport

Teke: vacsorával zárta sikeres szezonját a Szegedi TE

Teke: vacsorával zárta sikeres szezonját a Szegedi TE

2012. május 31., csütörtök
Teke: vacsorával zárta sikeres szezonját a Szegedi TE

Csütörtök este sajtótájékoztatóval egybekötött záróvacsorával értékelte az évet a Szegedi TE idén ismét bajnoki címet nyert férfi tekecsapata a Szegedi Teke- és Bowlingcentrumban.

Idén kilencedik alkalommal nyerte meg a férfi tekecsapat Szuperligát a Szegedi TE együttese, ráadásul az idei Európa-kupát is sikerült elhódítaniuk Karsai Lászlóéknak. "A csapat ismét olyan irányba tart, melyen három éve indultunk el. Három év után sikerült elnyerni a bajnoki címet és a szezonban Európa-kupát is nyert a gárda. Új szponzorok álltak mögénk, a Napfényfürdő Aquapolis és a Sever Center is segíti a jövőbeni munkánkat, előbbi a relaxálódás, kikapcsolódás terén, utóbbi pedig mezekkel, de ezeken kívül névadó szponzorral is tárgyalunk" - közölte

Karsai Ferenc

, a csapat vezetője. A játékosállomány terén a csapatvezető elmondta, sikerült megtartani a jelenlegi állományt, egyedül

Kovács Péter

hagyja el Szegedet, ő Ausztriában folytatja pályafutását, de öt év után visszatér a Tisza-partra

Zapletán Zsombor

világbajnok, szerb válogatott játékos, aki 2 éves szerződést írt alá a Szegedi TE-hez.

Kiss Norbert, Karsai László, Kakuk Levente, Ernyesi Róbert

és

Szél Tibor

biztosan marad, ők már aláírták szerződésüket.

Fehér Bélával

még tárgyalások zajlanak. Zapletán Zsomboron kívül nem kizárt

Iványi László

érkezése, illetve több juniorkorú játékost is szeretnének igazolni. "Egy erős nyolcfős keretre lenne szükségünk, de a jelenlegi hat válogatottunkkal sem lehet más a célunk a következő szezonra, mint a bajnoki címünk megvédése, illetve a Világkupán és a Bajnokok Ligájában a fináléba jutás" - szögezte le a célokat Karsai Ferenc, hozzátéve, június 1. és július 15. között zajlik az átigazolási időszak, így nem kizárt, hogy lesznek még újabb igazolásai a klubnak, mely az utánpótlás frontján is szeretne előrébb lépni. A sajtótájékoztatót követően a díszvacsorával, és remek hangulatú bowlingozással zárta az estét a csapat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.