Sport

Szurkolói futballtornát rendeztek Gyálaréten + FOTÓK

Szurkolói futballtornát rendeztek Gyálaréten + FOTÓK

2012. május 29., kedd
Szurkolói futballtornát rendeztek Gyálaréten + FOTÓK

Pünkösdhétfőn a gyálaréti sportpálya adott otthont az idei szurkolói kispályás sorozat szegedi állomásának. A résztvevők a februárban elhunyt társuk, Molnár Zsolt ("Zsozsi"), a szegedi szurkolói élet emblematikus figurájának emléke előtt is tisztelegtek.

A szép számmal kilátogató közönség már a meglepetéseket is tartogató csoportmérkőzések alatt nagyszerűen szórakozott. A csoportok első két helyezettjei jutottak az elődöntőbe. A házigazdák kissé udvariatlan vendéglátóknak bizonyultak, mert az első négy helyen három szegedi csapat is osztozott, csupán a bajnoki aranyat és ezzel BL-indulást ünneplő Szívtipró Ultras Debrecen (SZUD) tudott közéjük férkőzni. A debreceniek egyébként a szombati nagyerdei fiesztáról érkeztek a Tisza-partjára. Nagy meglepetésre, legalább is a korábbi eredményeiket felülmúlva, a Majestic szereplése üde színfoltként értékelhető, ráadásul kapitányuk

Érdi Zsolt

, a torna gólját szerezte. A tavalyi győztes, Sárga Ultrák Tamási (SUT) gárdája nem tudta megvédeni a címét, idén be kellett érniük azzal, hogy az FK ifistáit megelőzték. Az ötödik helyért a Blue Front Vásárhely büntetőkkel győzte le a szegedi BBH-t. A döntőben szintén a hétmétereseké volt a főszerep, miután a rendes játékidő döntetlenre végződött. A végletekig kiélezett csatában végül a Déli Beerodalom, "Zsozsi" által vezérelve nyerte meg a Molnár Zsolt Szurkolói Labdarúgótornát.

Molnár Zsolt Szurkolói Emléktorna

Elődöntők: North City - Majestic 2-0 SZUD - Déli Beerodalom 0-4 Helyosztók: 7. helyért Sárga Ultrák Tamási - FK ifi 2-1 5. helyért Blue Front - BBH 2-2, büntetőkkel: 4-3 3. helyért SZUD - Majestic 5-3 Döntő: Déli Beerodalom - North City 1-1, büntetőkkel 7-6. Végeredmény: 1. Déli Beerodalom 2. North City 3. SZUD 4. Majestic 5. Blue Front 6. BBH 7. SUT 8. FK ifi Gólkirály: Toma (SZUD) - 10 góllal Legjobb kapus: Jani Levente (North City) A torna felfedezettje: Farkas Botond (BBH) A legnagyobb gól: Érdi Zsolt (Majestic)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.