Sport

Öt online közvetítés a hétvégén a SZEGEDma.hu-n

Öt online közvetítés a hétvégén a SZEGEDma.hu-n

2012. május 11., péntek
Öt online közvetítés a hétvégén a SZEGEDma.hu-n

A sportbarátok ezen a hétvégén sem maradnak esemény nélkül! A SZEGEDma.hu szombat 17 órától vasárnap 17 óráig öt online közvetítéssel jelentkezik!

Szombaton 17 órakor kezdődik, s vasárnap este 19 óra magasságában ér véget a SZEGEDma.hu online közvetítéseinek sora. Kissé előretekintve, szerdán a labdarúgó megyei magyar kupa két találkozóját is követhetik oldalunkon. Sportkommandónk

szombat délután

rajzik ki, a helyszín Szeged és Csongrád.

17 órakor egyidőben kezdődik

a Felső Tisza parti stadionban a Tisza Volán és a Gyula NB III-as rangadója, valamint az Ásotthalom csongrádi megyeegyes vendégjátéka, mindkettő izgalmas összecsapást ígér, s mindkettőt követhetik portálunkon Olvasóink. Félórával később,

17.30-tól

már a Szeged 2011-nek is szoríthatnak a monitor előtt szurkolók, Orosz Márkék a Vác együttese ellen készülnek begyűjteni újabb három pontjukat.

Vasárnap

sem fogunk unatkozni! Délben, 12 órától izzik az újszegedi katlan, a Pick Szeged az MKB Veszprémmel vívja örökrangadóját a bajnoki döntő második mérkőzésén - mi is ott leszünk!

17 órától

Sándorfalváról jelentkezünk, oda zakatol a Szegedi Vasutas a megyei I. osztály hétvégi fordulójában. Bár még öt nap van szerdáig, már jelezzük, hogy a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa küzdelmeit is online adjuk, két NB III-as csapat lép pályára megyei első osztályú ellenfele otthonában, a Tisza Volán Mórahalmon, a Makó Csanádpalotán. Tartsanak velünk a hétvégi és hétközi derbiken, garantáltan nem fognak unatkozni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.