Sport

Médiafoci: a Szedeák is kihívta a médiacsapatot

Médiafoci: a Szedeák is kihívta a médiacsapatot

2012. május 18., péntek
Médiafoci: a Szedeák is kihívta a médiacsapatot

A csütörtök esti kiváló hangulatú médiafoci után nem kellett sokáig várnia az újabb felkérésre a szegedi tollforgatóknak! A Naturtex-SZTE-Szedeák együttese is szeretne labdába rúgni ellenük.

Csütörtök este, az előzetes papírformát némiképp borítva, váratlanul nagy csatára késztette az A-Híd Szeged Beton vízilabdacsapatának szárazföldi különítménye a szegedi tollforgató-klaviatúrapüfölő válogatottat, ám végül bebizonyosodott: a sajtó hatalom - a focipályán is. Azonban alig pihenhették ki 5-3-as diadalukat a kollégák, máris megérkezett az újabb felkérés: a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdacsapatának öles termetű pattogtatói is megmérkőznének a krónikásokkal, mint azt

a csapat Facebook-oldala

hírül adta. Az ötlet

Nyilas Istvántól

, a Szedeák oszlopos tagjától származik. "Olvastam a Szeged Beton meccséről, s úgy gondoltam, focizni valamelyest mi is tudunk, ráadásul szeretünk is, hát miért ne próbálnánk meg? Nem lenne rossz hagyományt is teremteni ezzel, ráadásul revánsot is vehetnénk a pólós fiúkért" - mondta el portálunknak a népszerű Nyíl, hozzátéve, egyelőre még

Kiss Zsolttal

és

Wirth Ádámmal

egyeztetett, de remélhetőleg a május 24-i, csütörtök 17.30-as időpont nekik is megfelel. Az biztos, hogy az amerikai

Jono Levy

már hazautazott - bár kérdés, hogy a soccerben mennyire mozog otthonosan - s a két szerb ikertorony,

Tomislav Ivosev

és

Nebojsa Dukic

részvétele sem valószínű. Az esélyekről előzetesen nehéz nyilatkozni. "Az ellenfél játéktudását nem igazán ismerjük. Viszont szeretünk focizni, néha szoktunk 'öreg - fiatal' meccseket játszani, mindig az 'öregek' győznek. Van aki jobban bűvöli lábbal a labdát, van aki kevésbé, de nagyon-nagyon lelkesek vagyunk!" - közölte nevetve Nyilas István. Az előzetes tervek szerint a mérkőzésre május 24-én, csütörtökön 17.30 órától kerül sor az újszegedi Kisstadionban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.