Sport

Labdarúgás: alsóvárosi vereség Csongrádon

Labdarúgás: alsóvárosi vereség Csongrádon

2012. május 28., hétfő
Labdarúgás: alsóvárosi vereség Csongrádon

Bár a szünetben még két góllal vezettek Kiss Ferenc legényei, a hazaiak a második félidőben a maguk javára fordították a derbit.

A megyei III. osztály alsóházi rájátszásának 2. fordulójában a Csongrád II. gárdájánál vendégeskedett a Víziközmű-Alsóváros. Két ellentétes félidőt játszottak a csapatok ragyogó időben, remek talajú pályán. Az első félidőben eldőlhetett volna a mérkőzés, az Alsóváros három gólja mellett számos helyzetet hibázott el. Szünet után érthetetlenül szétesett a vendégek játéka, és a Csongrád II. játékosai észrevették, rájöttek, lehet keresnivalójuk: felgyorsították az iramot, és a beálló tartalékjaik révén megfordították az eredményt. A folytatásban szombaton 17 órakor a Szabadság téren a Csanádpalota II.-Ambrózfalva együttesét fogadják a szegediek.

A megyei III. osztály alsóházi rájátszásában:

Csongrád TSE II. - Víziközmű-Alsóváros SE 5-3 (1-3).

Csongrád, 50 néző, vezette: ifj. Csányi F.

Csongrád II.:

Reinhardt Cs. - Mucsi (Bánfi 46'), Horváth T. (Pomázy 46'), Kozma, Rácz (Deli 46'), Túri, Hegedűs (Potor 56'), Muskó (Surányi 86'), Meló (Bodor 85'), Laza (Varga 66'), Ormándi. Csapatvezető: Horváth Tibor.

Alsóváros:

Szécsi - Kis Z. (Szántai 46'), Martonosi T. (Csúcs Á. 46'), Kéri, Török J. - Daróczi (Szabó T. 66'), Csordás J., Müller, Szepesi (Polyák 56') - Farkas M., Hüvös L. Edző: Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Potor R. 2, Ormándi J., Pomázy Z., Deli J., illetve Hüvös L., Farkas M., Csordás J.

Sárga lap:

Túri, illetve Kéri, Szántai, Török J.

Krónika:

13. perc:

A csongrádi térfél jobb oldaláról Csordás J. pontosan ível a bal oldalon kilépő Hüvös L. elé, és a csatár 16 méterről az eléje kifutó kapus felett emel a hálóba; 0-1

18. perc:

A hazai 16.5-es közelében kapott szabadrúgást Szepesi gyorsan elvégzi, így Farkas M. kerül helyzetbe, és 14 méterről a kapu közepébe lő; 0-2

21. perc:

Ormándi 20 méteres, jól eltalált szabadrúgása a bal felső sarokba vágódik; 1-2

22. perc:

Hüvös L. az alapvonal közeléből középre tett átadására belül Csordás J. érkezik, és 14 méterről erőteljes lövést küld jobb alsó sarokba; 1-3

55. perc:

Pomázy 18 méterről, középről a léc alá lő; 2-3

61. perc:

Jobb oldali támadás végén a hosszú saroknál szabadon érkező Potor közelről kotorja a labdát a hálóba; 3-3

73. perc:

Gyors jobb oldali akció végén a bizonytalankodó védők közül kilépő Deli 16 méterről lő a kapuba; 4-3

82. perc:

Egy jobb oldali szögletre a rövid oldalra befutó Potor 8 méterről fejel a kapu jobb oldalába; 5-3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.