Sport

Labdarúgás: alsóvárosi döntetlen Ambrózfalván

Labdarúgás: alsóvárosi döntetlen Ambrózfalván

2012. május 21., hétfő
Labdarúgás: alsóvárosi döntetlen Ambrózfalván

Fordulatos mérkőzésen osztozott meg a pontokon a két együttes a megyei III. osztály alsóházi rájátszásában.

Az megye III-as alsóházi rájátszás első összecsapása gólokban, eseményekben gazdag kilencven percet hozott Ambrózfalván. Mind a hazaiak, mind a vendég Víziközmű-Alsóváros játékosai akartak, küzdöttek, és gyakorta formás támadások futottak végig a pályán, a visszaesést elsősorban a kondíció és cserék hiánya okozta. Alig kezdődött el a találkozó, már vezetést szerzett a hazai együttes egy szépen kidolgozott támadás végén: ez rövid időre visszavetette Alsóvárost, de játékba lendülve több ígéretes akciót kiviteleztek a szegediek. (Nem beszélve az elhibázott büntetőről.) S ahogy idén már többször: a sok elrontott lehetőség után szünetig újabb góllal már biztosnak tűnő vezetéshez jutott a Csanádpalota II. A második félidőben a játékra koncentráló és fordítani tudó Alsóváros úgy tűnt, bravúrt ér el idegenben, de a hajrá perceiben kiegyenlítettek a hazaiak. A látottak alapján a jó iramú, küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

A megyei III. osztály alsóházi rájátszásának 1. fordulójában:

Csanádpalota II.-Ambrózfalva - Víziközmű-Alsóváros SE 3-3 (2-0).

Ambrózfalva, 50 néző, vezette: Csamangó.

Csanádpalota II.:

Mácsai - Bársony, Lopuch (Nagy L. 70'), Kéri L., Garán, Balog, Molnár L., Bóna, Sirovicza, Czene, Bognár. Játékos-edző: Nagy Lajos.

Alsóváros SE:

Szécsi - Szántai (Szabó T. 46'), Martonosi T., Kéri B., Csúcs - Daróczi, Müller, Csordás, Szepesi - Török M. (Szalma 46'), Polyák. Edző: Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Bognár 2, Garán, illetve Szalma 2, Polyák

Sárga lap:

Garán, Balog, illetve Daróczi

Krónika:

2. perc:

Bal oldalról a hosszú saroknál érkező Garán 10 méterről fejelt a kapu jobb oldalába; 1-0

16. perc:

A lendületesen kapura törő Csordást vágták fel a büntetőterületen belül, a megítélt büntetőt azonban Martonosi T. elhibázta: középre lőtt labdáját a hazai kapus kivédte.

44. perc:

Ismét a bal oldalról ívelt labda Bognárt üresen találta, és a csatár 12 méterről a kapu bal oldalába emelt; 2-0

55. perc:

Szepesi szögletét Szalma G. fejelte 10 méterről a jobb felső sarokba; 2-1

60. perc:

Érdekes góllal egyenlített az Alsóváros. A hazai csapat végezhetett el bedobást a saját térfeléről, a kapushoz került a labda, aki egyszerűen odapasszolta a rátámadó Polyák P.-hez, és a támadó 18 méterről, egyből a háló közepébe ívelt; 2-2

75. perc:

A Csordás labdájával harcosan kilépő Szalma G. 14 m-ről a kapuba lőtt; 2-3

84. perc:

Harmadszor is a bal oldalról érkezett a szegedi kapu elé a labda, és a bizonytalankodó védők között Bognár 14 méterről laposan a bal sarokba lőtt; 3-3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.