Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 14. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 14. forduló

2012. május 30., szerda
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 14. forduló
Népszerű játékunkban a megye I. szerdai fordulójának mérkőzéseire a Tápé ESK csapatkapitánya, Kecskés Miklós tippel. A megyei I. osztály 31. fordulóját rendezik szerdán. Tippbajnok játékunkban a szabadnapos, a tabellán egyébként jelenleg tizenharmadik Tápé ESK csapatkapitányát, Kecskés Miklóst(képünkön éppen fejel) kértük föl, jósolja meg a végeredményeket. A rutinos, 35 esztendős futballista szerint a Mórahalom simán nyeri a játéknap rangadóját, ugyanúgy 3-0-ra veri az Ásotthalmot a zöld gyepen, ahogy ősszel a zöld asztalnál tette. Ugyanakkor azt várja, hogy a Sándorfalva is tartja majd a tempót mindszenti sikerével. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér. Az eddigi próbálkozók közül Koncz Róbert (Kistelek) 24 ponttal vezet, Hadár Attila (Algyő), Gonda László (UTC) és Sándor László (Nagymágocs) 18, Vasas Gábor (Sándorfalva) 17, Tóth Csaba (Mindszent) 16, Bosánszki Mihály (Balástya) 15, Erdélyi Mátyás (Csanádpalota) és Lévai Mihály (Csongrád) 12 pontot teljesített, míg Mórocz Zsolt (Kiskundorozsma) és Szűcs Krisztián (Ásotthalom) 6, Hegyesi Zsolt (SZVSE) és Jesenszki Györgyi (HFC II.) 5 ponttal kellett, hogy beérje.

Kecskés Miklós (Tápé ESK) tippjei a 31. fordulóra:

Mórahalom – Ásotthalom 3-0 SZVSE – Csongrád 1-1 HFC II. – Csanádpalota 2-0 Algyő – UTC 2-0 Mindszent – Sándorfalva 0-1 Nagymágocs – Balástya 0-0 Kiskundorozsma – Röszke 2-1 Kistelek – Kiszombor 3-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.