Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 11. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 11. forduló

2012. május 11., péntek
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 11. forduló
Népszerű játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának mérkőzéseire a Kiskundorozsmai ESK csapatkapitánya, Mórocz Zsolt tippel. A megyei I. osztály 28. fordulóját rendezik szombaton és vasárnap. Tippbajnok játékunkban a szabadnapos, a tabellán egyébként jelenleg ötödik Kiskundorozsmai ESK csapatkapitányát, Mórocz Zsoltot (képünkön zöld mezben) kértük föl, jósolja meg a végeredményeket. A rutinos védő szerint az éllovasok közül a Mórahalom, a Sándorfalva és az Algyő hozza majd a kötelezőt ezen a játéknapon is, az Ásotthalom viszont megbotlik Csongrádon. Érdekesség, hogy úgy érzi, a Tápé Csanádpalotán lesz képes diadalmaskodni. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér. Az eddigi próbálkozók közül Hadár Attila (Algyő), Gonda László (UTC) és Sándor László (Nagymágocs) 18, Vasas Gábor (Sándorfalva) 17, Tóth Csaba (Mindszent) 16, Bosánszki Mihály (Balástya) 15, Erdélyi Mátyás (Csanádpalota) és Lévai Mihály (Csongrád) 12 pontot teljesített, míg Hegyesi Zsolt (SZVSE) és Jesenszki Györgyi (HFC II.) 5 ponttal kellett, hogy beérje.

Mórocz Zsolt (Kiskundorozsmai ESK) tippjei a 28. fordulóra:

Csanádpalota – Tápé 0-1 Ujszegedi TC – Mórahalom 1-4 Csongrád – Ásotthalom 2-0 Kiszombor – Mindszent 3-1 Kistelek – Nagymágocs 1-1 Röszke – Algyő 1-2 Balástya – HFC II. 1-1 Sándorfalva – Szegedi VSE 2-0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.