Sport

Kézilabda: az MKSZ-elnök sajnálja a közvetítési problémákat

Kézilabda: az MKSZ-elnök sajnálja a közvetítési problémákat

2012. május 9., szerda
Kézilabda: az MKSZ-elnök sajnálja a közvetítési problémákat

Sajnálja Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke, hogy nem országos lefedettségű televíziós csatorna közvetíti a magyar érdekeltségű európai kupadöntőket.

Vetési

az m1 Ma Reggel című műsorában szerdán elmondta: véleménye szerint a Digisport nem tett meg mindent, hogy a Győr Bajnokok Ligája-, valamint a Ferencváros KEK-döntője mindenki számára látható legyen. Az MKSZ-vezető kifejtette, hogy a problémát jelezték az európai szövetségnek (EHF) és a BL főszponzorának is. Hozzátette: a nemzetközi szövetség (IHF) ezzel szemben azt a gyakorlatot követi, hogy mielőtt értékesítené a közvetítési jogokat, egyeztet az országos szövetségekkel. Vetési a múlt héten járt először hivatalos úton az IHF vezetőinél Bázelben,

Hasszan Musztafa

elnöknél és

Amal Khalifa

ügyvezető igazgatónál. A megbeszélésen szóba került az is, hogy Magyarország pályázna-e a 2013-as junior férfi világbajnokságra. Az MKSZ elnöke jelezte: az elnökség ezen a héten dönt a kandidálásról, de megítélése szerint jó lenne, ha férfi világversenynek is otthont adna az ország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.