Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szeged 2011 - Vác meccsre!

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szeged 2011 - Vác meccsre!

2012. május 9., szerda
JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szeged 2011 - Vác meccsre!

A SZEGEDma.hu és a Szeged 2011 közös játékában a labdarúgó NB II szombati szegedi mérkőzésre lehet jegyeket nyerni.

Egyre jobb formába lendül a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata, négy fordulóval a zárás előtt a kék-feketéknek reális esélyük van arra, hogy biztosítsák másodosztályú tagságukat. Ehhez azonban még kemény csörtéket kell eredményesen megvívniuk. Laczkó Jánoséknak rendkívül nagy szükségük van a közönség támogatására a hazai mérkőzéseken! A 27. fordulóban a Dunakanyar-Vác látogat Szegedre, a mérkőzés május 12-én (szombaton) 17.30-kor kezdődik a SZVSE-pályán. A SZEGEDma.hu és a Szeged 2011 jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek a létfontosságú találkozóra azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Hány pontot szerzett a Szeged 2011 az utolsó négy forduló során?

A, 4 B, 7 C, 10

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával május 10-e (csütörtök) éjfélig. A helyes megfejtők belépőjegyeket nyerhetnek a szombaton 17.30-kor kezdődő NB II-es összecsapásra. A szerencséseket pénteken e-mailben értesítjük. A jegyeket majd személyazonosságuk igazolása mellett a SZVSE-pálya főbejárati (a körforgalomnál található) pénztáránál vehetik át egy órával a meccs kezdete előtt.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.