Sport

Hátország: Röszkén sem lassított a SZEOL-SZVSE-ifi

Hátország: Röszkén sem lassított a SZEOL-SZVSE-ifi

2012. május 2., szerda
Hátország: Röszkén sem lassított a SZEOL-SZVSE-ifi

Hágelmann Endre tanítványai idegenben arattak kétgólos győzelmet a jó erőkből álló vetélytárs ellen.

Május 1-jén Röszkén lépett pályára az U19-es megyei I. osztályú bajnokságban a SZEOL-Szegedi VSE együttese. A nagy hőségben változatos, jó iramú mérkőzésen a szegedi csapat jól kezdett, már a 14. percben 2-0-ra vezetett. Ekkor kicsit lazábbra vették a hétvégi harmadik mérkőzésüket. Átvette az irányítást a szervezetten, kiválóan focizó hazai csapat, több gólszerzési lehetőségük is adódott, de az alkalmi portás,

Báló M.

mindig a helyén volt. A második félidőben folytatták a csapatok a hatalmas küzdelmet, ekkor már inkább a szegedieknek voltak nagyobb lehetőségeik, bár a röszkei csatárok az 55. percben egy támadáson belül hárman is gól szerezhettek volna, ám hibáztak. A szegediek közül

Kozma Gy.

passzai után

Bagi T.

és

Kiss Á.

többször kerültek a kapussal szembe, de a bajnokság egyik legjobb portása,

Szabó G.

minden alkalommal bravúrral hárított. A végére a fáradó szegediek tartották a 2-0-s eredményt, ami a korábbi évek röszkei döntetlenjei után nagy sikernek számít nekik!

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 26. fordulójában:

Röszke SK - SZEOL-Szegedi VSE 0-2 (0-2).

Röszke, vezette: Lászlai Róbert.

Röszke:

Szabó G. - Fodor N., Tanács R., Fodor T., Gulyás B. (Varga Á.), Márkus G., Homoki N. (Varga T.), Velez Á., Zsilák T., Zsilák M. (Kurucsai T.), Petrovics L. Vezetőedző: Papp Róbert.

Szeged:

Báló M. - Kertész B. (Kis L.), Bálint D., Nagy Á., Nagypál P., Németh R. (Kozma Gy.), Horváth-Harmat G., Bakai P., Bagi T., Rózsa D. (Varga R.), Dávid R. (Kiss Á.). Vezetőedző: Hágelmann Endre.

Góllövők:

Bagi T. (9'), Rózsa D. (14')

Jók:

Szabó G. (a mezőny legjobbja), Velez Á., Zsilák T., ill. Báló M., Nagy Á., Kozma Gy. Papp Róbert:

"A mai napon a csapatomból hiányzott eltiltás miatt a góllövőlista éllovasa, Szűcs D., amit megéreztünk. A nagyobb játékerőt képviselő, SZVSE megérdemelten nyert. További sikereket kívánok nekik a több fronton történő helytállásukhoz."

Hágelmann Endre:

"A harmadik meccsünket játszottuk az ünnepek alatt, ezért főleg fejben fáradtak el a játékosaim. Az első 20 percben tudtuk az akaratunkat rákényszeríteni a hazaiakra, rúgtunk is 2 gólt, ezután kiegyenlített játék folyt, főleg középpályán kerekedtek fölénk. A második félidőben játékrendszert váltottunk, és így kiegyenlítettük a középpályás létszámfölényüket. A gólhelyzetek alapján, szerintem, megérdemeltük a 3 pontot, de ki szeretném emelni, Papp Róbert kollégám január óta elvégzett kiváló szakmai munkáját a röszkei csapatánál! Sajnos sok a sérült és félig egészséges játékosom, nehéz 4 nap volt ez nekünk! Azt gondolom, sok csapat fog megszenvedni Röszkén a pontért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.