Sport

Hátország: országos 4. a Vörösmarty U9-es csapata + FOTÓK

Hátország: országos 4. a Vörösmarty U9-es csapata + FOTÓK

2012. május 30., szerda
Hátország: országos 4. a Vörösmarty U9-es csapata + FOTÓK

Gyöngyösön rendezték meg az ERIMA Kézilabda Gyermekbajnokság U9 korosztályának (2002) idei országos döntőjét, ahol a szegedi Vörösmarty Általános Iskola csapata a 4. helyen végzett.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub és a Heves Megyei Kézilabda Szövetség kiváló feltételeket biztosított a mérkőzések megrendezéséhez. Dicséret és elismerés jár a csapatokat felkészítő edzőknek is, hiszen a 9-10 éves gyermekek magas szinten, sportszerűen, nagy akarattal, látványosan kézilabdáztak. A nyolccsapatos döntőben az U9 bajnokának a Mohácsi TE és a Kézilabda Utánpótlás Kft-Soroksár csapatát avatták. A

Mandl Gábor

és

Szőke Éva

vezette szegedi Vörösmarty Általános Iskola leánycsapata a negyedik helyezés birtokában térhetett haza. A torna ünnepélyes díjkiosztóját megtisztelte jelenlétével

Kotormán Attila

a Gyöngyösi KK ügyvezetője, korábbi válogatott kézilabdázó,

Sándor Ákos

a Gyöngyösi KK szintén korábbi válogatott játékosa és

Fazekas Nándor

az MKB Veszprém KC válogatott kapuvédője is. A kiemelkedő eredményt elért csapatba továbbra is várják a kézilabdázni szerető, 2002-es születésű lányok jelentkezését a 20/33-05-787-es telefonszámon.

Felső sor (balról jobbra): Vass Víta, Csabai Orsolya, Mandl Gábor edző, Jenei Kamilla, Szőke Éva edző. Középső sor: Szabó Adél, Tóth Sarolta, Lukács Boglárka, Palássy Anna. Első sor: Hajdú Anna Dóra, Németh Imola.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.