Sport

Hátország: a hazai pálya sem segített a SZEOL-Szeged 2011-nek

Hátország: a hazai pálya sem segített a SZEOL-Szeged 2011-nek

2012. május 23., szerda
Hátország: a hazai pálya sem segített a SZEOL-Szeged 2011-nek

A Makó együttesei a Felső Tisza parti stadionban tudtak diadalmaskodni a szegediek ellen.

A Maros-menti UFC gárdáival csaptak össze a SZEOL-Szeged 2011 együttesei a kiemelt II. osztályú U17-es és U19-es bajnokság Dél-Keleti csoport legutóbbi, 25. fordulójában. A Tisza-partiak hazai környezetben léphettek pályára. Ennek ellenére mindkét összecsapáson a makóiak tudtka diadalmaskodni. A fiatalok mérkőzését 4-1-re nyerték a vendégek. Az idősebbek nagy melegben lejátszott meccsén a dobogón álló makói csapat ellen nagyon bátran és fegyelmezetten kezdett a több kulcsjátékosát nélkülöző hazai alakulat. Támadásaikat gyorsan felépítették, csak a tizenhatososnál fogyott el az ötlet, pedig többször jutottak el létszámfölényben az ellenfél kapujáig. A Makó csapata pontrúgásokból veszélyeztetett, de a védelem

Batik G.

kapussal az élen a helyén volt. A szokásos cserék után a második félidőben beigazolódott megint a futball törvényszerűsége, mikor a 63. percben egy szögletrúgás után két közeli lövést Batik G. még hárított, de a harmadik kísérletet a játékvezető szerint már 35 centivel a gólvonal mögül hárította

Szántó D.

; 0-1. Nagy erővel támadott az egyenlítésért a hazai legénység, de megint nem jött össze a pontszerzés, pedig a szegediek jól játszottak a dobogóért küzdő makóiak ellen. A döntetlen reálisabb eredmény lett volna! Az U17-es II. osztályú bajnokság Dél-Keleti csoportjában a 28 pontos SZEOL-Szeged 2011 jelenleg kilencedik, míg a 27 pontos SZEOL-Tisza Volán SC (mely 2-1-re kapott ki Orosházán) a tizedik. Az U19-es mezőnyben 49 ponttal a második a SZEOL-Tisza Volán SC (a múlt héten 3-1-re nyertek Orosházán), míg a SZEOL-Szeged 2011 19 ponttal tarsolyában a tizenegyedik. A pontvadászatból még két forduló van hátra.

Kiemelt II. osztályú U19-es bajnokság Dél-Keleti csoport 25. forduló:

SZEOL-Szeged 2011 - Maros-menti UFC 0-1 (0-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, vezette: Borbás Bottyán Aurél.

Szeged:

Batik G. - Báló M., Nagy Á., Bálint D., Kertész B. (Szántó D.), Németh R., Papp D. (Dávid R.), Busa B., Rózsa D. (Bakai P.), Kiss Á., Bagi T. Vezetőedző: Hágelmann Endre.

Makó:

Szalkai G. - Rácz R., Czebe N., Halász J., Stojanov A., Nagy B. A., Siket M., Szabó N., Bress B., Mátó G. (Simon P.), Grúber M. (Bartos N.). Vezetőedző: Majó Ádám.

Gólszerző:

Siket M.

Jók:

Batik G., Bagi T., Busa B., Papp D., illetve Szalkai G., Bress B., Siket M., Halász J.

Kiemelt II. osztályú U17-es bajnokság Dél-Keleti csoport 25. forduló:

SZEOL-Szeged 2011 - Maros-menti UFC 1-4 (1-1).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, vezette: Cseh Géza. Szeged: Mészáros L. - Horváth G., Kertész G., Faragó N., Komócsin G. (Kovács M.), Ibis Dursun, Pink R. (Rácz Á.), Judik T. (Bánfi M.), Iritz N., Lajkó A., Csala D. (Baka M.). Vezetőedző: Hágelmann Endre. Makó: Balogh B. (Köteles A.) - Joó K., Varga V., Gera D. (Bakos D.), Palotás P., Pipic (Takács Z.) B., Bárány A., Vass A., Juhász J., Solymosi A., Sipos M.

Gólszerzők:

Csala D., illetve Gera D. 2, Palotás P., Pipic B.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.