Sport

Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük I.

Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük I.

2012. május 17., csütörtök
Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük I.

A müncheni Alianz Arénában rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét május 19-én szombaton, a SZEGEDma.hu a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket ad olvasóinak. A Bayern München – Chelsea összecsapást megelőző hangulatról Bánki József, a DIGI Sport szakkommentátora számol be.

Tudósítónk a csatornaigazgatóval,

Mihály Csongorral

és a kommentátorral,

Egri Viktorral

épp a Marienplatzon sétált csütörtök este, mikor elértük őt. „Az egész város BL-láztól fényes, tele van az utca plakátokkal, a kocsmákban már most óriási a nyüzsgés, rengeteg UEFA jelzésű autót látni, melyek a szervezésben részt vevő munkatársakat szállítják. Ma este a női döntőt rendezték meg telt ház előtt (az Olympique Lyon a Frankfurt ellen nyert 2-0-ra – a szerk.). Egyelőre még nem érkezett meg az angol szurkolók tömege, holnapra várható az áradat a brit sziget felől” – mondta el portálunknak

Bánki József

, a Szeged 2011 csapatának kommunikációs igazgatója. A szakkommentátor elmesélte, hogy már voltak az arénában felvenni az akkreditációjukat, és ott minden „németesen” olajozott, 21. századiak a körülmények. Megtudtuk, hogy holnap mindkét csapat fog majd edzeni, amit természetesen megtekintenek az azt követő sajtótájékoztatóval együtt, s a látottakról beszámol majd portálunknak. Holnap tehát friss hírekkel este ismét jelentkezünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.