Sport

Labdarúgás: szerdán megnevezhetik a Szeged 2011 új edzőjét?

Labdarúgás: szerdán megnevezhetik a Szeged 2011 új edzőjét?

2012. április 10., kedd
Labdarúgás: szerdán megnevezhetik a Szeged 2011 új edzőjét?

Információink szerint hét vége előtt – ha a tárgyalások kedvezően alakulnak, akár már szerdán – döntés születhet a Szeged 2011 új edzőjének személyét illetően. Döntés és hivatalos bejelentés még nincs, több jelöltről hallani a helyi futballberkekben – úgy tudjuk, hogy kedden Adem Kapic és Lóczi István irányították a munkát.

Amint arról már hírt adtunk, a Honvéd otthonában elszenvedett újabb vereség után

Futó Tamás

bejelentette lemondását, amit a

vezetőség elfogadott.

Információink szerint több tréner neve szóba került

Tóth Bálinttól Komjáti Andráson

át

Lóczi Istvánig

(úgy tudjuk,

Adem Kapic

sportigazgatóval közösen a szegedi pro licences szakember vezényelte a keddi foglalkozást). A klub részéről egyelőre annyit árultak el: megkezdődtek a tárgyalások a kiszemelt jelölttel, s ha jól haladnak a tárgyalások, már szerdán megegyezhetnek az új trénerrel. Hamarosan várható tehát a hivatalos bejelentés arról, ki foglalhatja el az NB II-es kék-feketék kispadját, addig pedig marad a találgatás a szurkolók számára... Amint biztos és megerősített információt kapunk a klub részéről az ügyben, természetesen azonnal megosztjuk azt a helyi futballbarátokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.