Sport

Labdarúgás: Major mesterhármasa lett az Alsóváros veszte

Labdarúgás: Major mesterhármasa lett az Alsóváros veszte

2012. április 1., vasárnap
Labdarúgás: Major mesterhármasa lett az Alsóváros veszte

A röszkei Major László mesterhármasa pecsételte meg az Alsóváros csapatának sorsát a megyei III. osztály Homokháti csoportjának eseménydús második félidőt hozó hétvégi találkozóján.

Megyei III. osztály Homokháti csoport 20. forduló:

Röszke SK II. - Víziközmű-Alsóváros SE 3-1 (0-0)

Röszke, 50 néző. Vezette: Cser (Kádár-Németh, Szilágyi)

Röszke II.:

Farkas-Csamangó - Boros, Hoffmann, Meiszter (Juhász 43'), Papp T., Szűcs S., Kávai, Papdi (Csehó B. 53'), Tanács R., Papp K., Major.

Edző:

Pördi Péter.

Víziközmű-Alsóváros:

Szécsi - Csúcs (Pipicz 70'), Kéri, Kis Z., Török J. - Török M. (Hüvös L. 46'), Martonosi T. (Szántai 55'), Farkas M., Nagypál - Csordás, Polyák.

Edző:

Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Major (56', 85', 87'), ill. Polyák (89' - tizenegyesből).

Sárga lap:

Papp K. (37'), ill. Csúcs Á. (34'), Csordás J. (61').

Kiállítva:

Csordás J. (62'). Kiss Ferenc:

"Érdekes, izgalmas, jó játékot hozott a mérkőzés. Olyan találkozó volt, ami után emelt fővel jöhettünk le a pályáról, nincs okunk a szégyenkezésre.Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy két vereség után javítsunk. Az ellenfél jobb kondíciója, illetve megye I-es csapatából érkező játékosai döntő szerepet játszottak sikerükben. Érdekes szabály, hogy a megye I-es csapatban "besárguló" és kiállított játékosok minden következmény nélkül játszhatnak a 'kettőben'."

Góltörténet:

56':

Bal oldalról végezhetett el szögletrúgást a hazai csapat, a hosszú oldalra ívelt labdát Csehó B. középre fejelte vissza, Major pedig 8 méterről a léc alá bólintotta,

1-0

.

62':

A kapura tisztán törő Csordás J. ütközött a hazaiak hálóőrével - a játékvezető büntető helyett az alsóvárosi csatárnak előbb sárgát, majd piros lapot mutatott fel, végül a vendégek hevesen reklamáló edzőjét távolíttatta el a kispadtól.

85':

Az alapvonal közeléből kapu elé gurított labdával Major lefordult védőjéről, és a háló közepébe lőtt,

2-0

.

87':

Bal oldali hazai akció végén Major megszerezte harmadik találatát, ezúttal a védőket megelőzve, négy lépésről helyezett a kapuba,

3-0

.

89':

A büntetőterületen belül meginduló és helyzetbe kerülő Polyákot buktatják, a tizenegyest a sértett biztosan küldi a kapuba,

3-1

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.