Sport

Labdarúgás: elfogadták Futó Tamás lemondását

Labdarúgás: elfogadták Futó Tamás lemondását

2012. április 9., hétfő
Labdarúgás: elfogadták Futó Tamás lemondását

A Honvéd otthonában a hétvégén elszenvedett újabb vereséget követően Futó Tamás, a Szeged 2011 vezetőedzője felajánlotta lemondását, melyet a klubvezetés elfogadott.

"A Szeged 20211 vezetősége elfogadta

Futó Tamás

vezetőedző lemondását. A tréner a Honvéd elleni hét végi vereség után ajánlotta fel távozását, amit a klub elöljárói a szakemberrel történt egyeztetést követően tudomásul vettek, egyben megköszönték az edző munkáját, ami végig lelkiismeretesen és legjobb tudása szerint végzett. A Szeged 2011 vezetői tisztában vannak azzal, hogy nem kizárólag a vezetőedző miatt áll méltatlan pozícióban a gárda a tabellán, ugyanakkor vallják, a jelenlegi helyzetben új impulzusra van szükség" - áll a

Szeged 2011 weboldalán

hétfőn délután közzétett nyilatkozatban. Mint írják, az új vezetőedző személyéről még nem született döntés, de amint sikerül megegyezni a kiszemelt szakemberrel, a trénert rendkívüli sajtótájékoztató keretében mutatják be.

Bánki József

kommunikációs igazgató a SZEGEDma.hu kérdésére válaszolva elmondta: amíg nincs meg az utód, addig

Bakó Tibor

kapusedző vezeti a tréningeket. A klubnál ugyanakkor bizakodóak, hogy egy-két napon belül bejelenthetik, ki ül majd a kispadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.