Sport

Kézilabda: fölényes dorozsmai győzelem

Kézilabda: fölényes dorozsmai győzelem

2012. április 15., vasárnap
Kézilabda: fölényes dorozsmai győzelem

Prónay Gyula vezetése alatt első, méghozzá fölényes győzelmét ünnepelhette szombat délután a Szeged-Dorozsma-Tisza Volán NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Az SZKKSE ezúttal kétséget sem hagyott afelől, melyik a jobb csapat, az utolsó előtti helyen álló kecskemétiekkel szemben végig vezetve megérdemelt nyolcgólos győzelmet arattak Velky Viktóriáék, s e fontos győzelemmel feljebb lopakodtak a tabella 6. helyére. Az NB I/B-s női bajnokságból még három forduló van hátra, ebből kétszer itthon játszanak a dorozsmai lányok. Következő alkalommal, április 25-én, szerdán 18 órától az Orosháza vendégeskedik az Áts Géza Tornacsarnokban.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 18. forduló:

Szeged-Kiskundorozsma-Tisza Volán - Kecskeméti NKSE 28-20 (13-10)

Szeged-Kiskundorozsma, Ács Géza Tornacsarnok, 100 néző. Vezette: Kolarovszki, Szabó. SZKKSE: DOBÓ - ANTAL 8, VELKY 5, DÁVID 2, Huszka, Karsai R. 5, Vadászy 1.

Csere:

Márton (kapus) - Mocsári, VÉR 3, Draxler O., Karsai D. 4.

Edző:

Prónay Gyula.

Kiállítás:

10 perc, ill. 14 perc Hétméteres: 5/3, ill. 4/1. Prónay Gyula:

„Úgy látszik, jót tett a húsvéti locsolkodás a lányoknak, mert frissek, gyorsak és lendületesek voltak. Névnapi ajándéknak is szép volt a teljesítményük! Az elmúlt edzéseken igyekeztünk gyorsítani a játékunkon, és most éles helyzetben indításainkkal sikerült is meglepnünk az ellenfelet.”

Junior mérkőzés:

Szeged-Kiskundorozsma - Kecskeméti NKSE 29-17 (19-8)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.