Sport

Vízilabda: a fővárosban zárja az alapszakaszt az Universitas

Vízilabda: a fővárosban zárja az alapszakaszt az Universitas

2012. március 16., péntek
Vízilabda: a fővárosban zárja az alapszakaszt az Universitas

Szombaton ismét a fővárosban szállnak vízbe a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas vízilabdázó hölgyei az OB I-es alapszakasz alsóházi küzdelmeinek utolsó fordulójában.

A megváltozott tavaszi kiírás értelmében tornarendszerben zajlanak az alapszakasz alsóházának küzdelmei. Ebből kettő már lezajlott, az utolsó fordulóra pedig szombaton kerül sor a fővárosban, a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában, csakúgy, mint múlt hétvégén. Akkor a Honvéd volt a rendező, ezúttal a Héraklész, azaz az utánpótlás-válogatott lesz az hivatalosan.

Lakó Gábor

tanítványainak aligha van mitől tartaniuk, hiszen a három csapatos alsóház legerősebb alakulatát alkotják - ezt már az első két tavaszi fordulóban is megmutatták, amikor az utánpótlás-válogatottat a szegedi fordulóban 15-4-re, a múlt hetiben pedig 11-4-re, a Honvédot itthon 21-11-re, majd a Hajósban 14-6-ra győzték le. Szombaton sem várható el más Árkosy Lilláéktól, a cél egyértelműen ismét egy kettős győzelem.

A női vízilabda OB I alapszakasz alsóháza 10. fordulójának programja:

Héraklész – Universitas

15.30

Honvéd Polo – Universitas

17 óra

Héraklész – Honvéd Polo

18.30

Az alsóházi rájátszás (5-7. helyért) időpontjai:

április 28., május 19., 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.