Sport

Labdarúgás: a végjátékban bukott el a Szeged Kazincbarcikán

Labdarúgás: a végjátékban bukott el a Szeged Kazincbarcikán

2012. március 24., szombat
Labdarúgás: a végjátékban bukott el a Szeged Kazincbarcikán
Nem tudott meggyőző fölényt kialakítani a Szeged 2011 csapata Kazincbarcikán és egy tipikus egygólos mérkőzésen a hazai gárda otthon tartotta mindhárom pontot.
1
-
0
Kazincbarcika SC
-
Szeged 2011
NB II Keleti csoport 20. forduló
Már a kezdetektől érezhető volt, hogy egy kevés gólt hozó találkozó lesz a mai. A pálya sem volt igazán alkalmas a szép, mutatós játékra. Mindkét csapat motiváltan vetette bele magát a küzdelembe, itt és ott is adódtak lehetőségek, talán a Szeged neve mellé jegyezhetjük fel a mérkőzés legnagyobb százas helyzetét Bamba fejesét illetően. Végül egy figyelmetlenség miatt elmaradt a pontosztozkodás, s a hazai gárda megszerezte az egyetlen találatot, majd az azt követő negyed órában ha lehet még inkább széttördelték a játékot.

Labdarúgó NB II Keleti csoport 20. forduló:

KBSC FC – Szeged 2011 1-0 (0-0). Kazincbarcika, vezette: Karakó Ferenc. KBSC FC: Hamar – Toplenszki, Komlósi (Tátrai 39'), Nyisalovits, Sütő, Nyitrai, Fehér, Kovács P., Halgas (Illés 70'), Horváth B., Molnár (Gomez 61'). Vezetőedző: Szabó János. Szeged 2011: Trepák – Radnai, Toca, Bamba, Laczkó, Ulviczki, Borbély, Kis, Podonyi (Gahwagi 52'), Orosz (Ruben 76'), Folmer. Vezetőedző: Futó Tamás. Gólszerző: Gomez (75') Sárga lap: Komlósi, Nyisalovits, Halgas ill. Borbély, Folmer. Szabó János: Tipikus egygólos mérkőzés volt, amelyen szerencsére mi szereztük meg az egyetlen találatot. Megértem kollégám helyzetét, ők is betalálhattak volna, akadt nekik is gólhelyzetük. Egész héten azt hajtogattam a játékosaimnak, hogy a győzelemért fel kell szántani vagy boronálni a pályát, és mentálisan erősnek lenni. Azok voltunk, és végül ennek is köszönhettük a fontos győzelmet. Futó Tamás: Többet tehettünk volna a második félidőben a győzelemért, ezt azonban az elsőben kellett volna megalapozni. A gólvonalról kihagytuk a helyzetet, majd az ellenfélnek odaadtuk a labdát, egyéni hibák kísérték a mérkőzést. Tegnap épp erre készültünk, az egyéni megoldásokat gyakoroltuk. Sajnos az szerencse, mely több csapaton segít egy ilyen meccsen, minket elkerül.

Online közvetítésünk:

93' Vége a mérkőzésnek.
90'' Három perc hosszabbítás.
89'' Nem tud kialakulni folyamatos játék, Folmer kap sárga lapot.
84' Meddő fölényben a Szeged, próbálkozik támadásokkal, egyenlítésre törne, de a hazaiak elkezdték tördelni a játékot, egyre több hazai játékos marad lenn a földön...
80' Gahwagi beadását követően Folmer elől az utolsó pillanatban mentettek a kazincbarcikai védők.
76' Ruben kapott lehetőséget Orosz helyén.
75'GÓÓÓL! Tátrai beadása átszáll Toca feje fölött, Gomez a centerezést szép mozdulattal fejeli vissza a hosszú sarokba. 1-0
70' Illés érkezik Halgas helyére.
68' Érezhetően nő a feszültség a pályán, mindkét csapatnak hiányoznak a gólok. Gahwagit csak szabálytalanul tudja megállítani Halgas, sárga lapot kap.
63' Orosz csinál ismét bolondot a bal szélen a hazai védőkből, amit Nyisalovits elégel meg, s felrúgja a szegedi középpályás: sárga a jutalma.
61' Gomez érkezik Molnár helyére.
59' Orosz 19 méteres, ígéretes szabadrúgása a felső léc fölött tekeredik el.
57' Életveszélyesen tekeredik be egy hazai szöglet, amit a szegedi védők mellett a hazai támadók is elvétenek.
54' Ulviczki és Fehér kapott egy-egy sárgát lökdösődés miatt.
52' Csere a vendégeknél: Podonyi helyett bizonyíthat Gahwagi Nebil.
50' Orosz szenzációs cselekkel tört a 16-oson belülre, két védőt is lerázott majd Kis elé tálalt, akinek a ba alsóba tartó 15 méteres lövését védte nagy bravúrral Hamar.
48' Egy jobb oldali beadást bólinthatott meg Tátrai, de a fejes nem okozott valódi riadalmat a szegedi kapu előtt.
46' Elkezdődött a második játékrész.
SZÜNET
45' Vége az első félidőnek
42' Borbély egy elkésett "belépőrét" kap lapos figyelmeztetést.
41' Nyitrai hatalmas bombával lövi át a szegedi védőfalat 18 méterről, de Trepák bemutatja, hogy milyen bravúrra képes: a jobb alsóból tolja szögletre a bogyót.
39' A sérült Komlósit váltja Tátrai.
35' Egy kavarodást követően kellett védenie Hamarnak, a labda Bamba elé pattant, aki 2 méterről az üres kapu felé fejelt, de a hazai hálóőr a Denevérembert megszégyenítve ért vissza, s tornázta ki a labdát a gólvonal elől.
33' Komlósi letalpalta Kis Róbertet, így a kék-sárgák kaphatták a meccs első sárga lapját.
31' Borbély 20 méteres átlövésébe vetődött bele egy hazai védő.
27' Egy bedobást követően mélázott el a kék-fekete védelem, s Kovács P. 7 méterről lőtt alig mellé. A hazai fölény már gólhelyzetekben is megmutatkozik.
25' Egy baloldali hazai akciót követően a labda a Sütő elé került, aki bár 8 méterre van csak a szegedi kaputól, lövés helyett lekezeli a bőrt, a vendégek így üggyel-bajjal felszabadítottak.
22' Sok kakaskodás jellemzi a meccset, a sípmester egyelőre nem érzi szükségét a lapos figyelmeztetésnek.
18' Egy mélységi felívelésre ugrott a levegőbe Trepák, akit az ötös vonalán, a levegőben meglöktek, a labda kipördült a kapus kezéből, Sűtő pedig a hálóba emelte. A játékvezető a szabálytalanság miatt természetesen nem adta meg a találatot.
15' A hazai rohamok meghozták a kazincbarcikai szurkolótábor hangját, akik épp harmad annyian vannak mint a szegediek: a csapatot mintegy 15-20 ultra kísérte el Borsod megyébe.
14' Egy kisebb védelmi kihagyást követően 16 méterről, a jobbösszekötő helyéről lőhetett Horváth B., de az átlövése a jobb sarok mellett hagyta el a játékteret.
11' Halgas életveszélyesen centerezett be, de Laczkó önfeláldozóan mentett az ötös vonalán.
7' Orosz futott le szélen, s a védők mögé kerülve centerezett. Folmer kapásból lőtte el a védőkről lecsorgó labdát, a löket azonban elakadt a hazai falban.
5' Nagy elánnal estek egymásnak a csapatok, a mezőnyben követik egymást az összecsapások, eddig támadást nem dolgozott ki egyik gárda sem. Kemény, férfias harc folyik a labdáért.
1' A Kazincbarcika középkezdésével útjára indult a labda.
14.55: A hazai csapat kék mezben és sárga nadrágban, a Szeged pedig fehér szerelésben kék csíkkal az oldalán fog játszani majd. 14.45: Üdvözöljük olvasóinkat a kazincbarcikai stadionból, felhős égbolt mellett kellemes, tavaszias idő fogadja a futballistákat. A csapatok már javában melegítenek. Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.