Sport

Labdarúgás: ismét győzelmi pályára állna a Szeged 2011

Labdarúgás: ismét győzelmi pályára állna a Szeged 2011

2012. március 9., péntek
Labdarúgás: ismét győzelmi pályára állna a Szeged 2011

Két mérkőzés, két élcsapat, négy pont. Nem mondható rossz rajtnak, ám a Szeged 2011 focistái mégsem lehetnek maradéktalanul elégedettek, hiszen egy percen múlott csak, hogy a legutóbbi ikszből nem győzelem lett. Most az Újpest II. látogat a Tisza-partra, Laczkóék pedig fogadkoznak: itt az újabb győzelem.

A labdarúgó NB II Keleti csoport 18. fordulójában az Újpest II. ellen bizonyíthatja ismét a Szeged, hogy nem szegi kedvét egy zavart bírói döntés, egy sportszerűtlen ellenfél, egy kósza döntetlen, s újra nyerni tud a SZVSE-stadionban. A Mezőkövesd ellen mondhatni, hogy a végjátékban nem volt szerencséjük a kék-feketéknek, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a mezőségieknek több lehetőségük is akadt a nem éppen fair play díjas találatuk előtt a gólszerzésre.

Online

Szombaton 14.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk rengeteg fotóval a Szeged 2011 – Újpest II. NB II-es mérkőzésről. Szurkoljon velünk a hazai diadalért!

A lilák második csapata érkezik most

Futó Tamás

tanítványaihoz.

Szlezák Zoltán

csapata 20 pontjával a 11. helyen áll, míg a Szeged 18 ponttal a 14. A mezőny azonban igen szoros, hiszen a 9. Kazincbarcika mindössze hárompontnyi különbségre van Trepákéktól. Összegezve tehát nagy tétje lehet egy szombati győzelemnek, nemhogy előzni tud a Szeged 2011, de mindjárt a 10. helyig is ugorhat. „Meg kell próbálnunk megnyerni ezt a meccset. Láttuk játszani szerdán az ellenfelünket, ha nagyobb százalékban használjuk ki helyzeteinket, behúzzuk a találkozót” – nyilatkozta portálunknak Futó Tamás, a Szeged 2011 vezetőedzője. A tréner szerint nem kell változtatniuk a taktikájukon, ugyanazt az agresszív játékot mutatják majd fel, amit eddig. „Már az ellenfél térfelén elkezdjük a védekezést, ahogy azt megszokhatták tőlünk a nézők, csak most labdaszerzés után hatványozottabban próbálunk majd koncentrálni, hogy helyzeteket alakíthassunk ki, s igyekszünk azokat beváltani” – fogadkozott a mester.

A Szeged 2011 várható kezdőcsapata:

Trepák – Bamba, Tóth I., Toca, Laczkó - Ulviczki, Podonyi, Borbély, Kis - Geiger, Folmer.

Emlékeztetőül az őszi mérkőzésen:

Újpest FC II. – Szeged 2011 3-1 (1-1).

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 200 néző. Vezette: Berger József.

Újpest FC:

Bozsó – Nagy J., Privigyei, Takács, Szalai (Horváth K. 84′), Üveges (Nagy P. 46′), Banai B., Magos, Bognár, Kovács D., Kocsis (Dombai 56′). Vezetőedző: Szlezák Zoltán.

Szeged 2011:

Czirbus (Trepák 46′) – Podonyi, Tóth I., Gellér, Radnai, Batik, Magyar, Puskás (Varga I. 83′), Kulacsik (Gahwagi 83′), Folmer, Bernáth. Vezetőedző: Kolozsvári János.

Gólszerzők:

Magos (5′, 81′), Bognár (61′), ill. Bernáth (9′).

Sárga lap:

Privigyei (49′), Banai (50′), ill. Radnai (21′), Puskás (45′), Bernáth (73′), Gellér (75′).

A héten játszották (elmaradt mérkőzés): Újpest FC II. - REAC 3-1 (0-0).

Gól: Lázár B., Balogh B., N. El Maestro, illetve Jovánczai Z.

A 18. forduló programja:

Március 10., szombat, 14.30:

Kazincbarcika – Szolnoki MÁV FC, Restart-Ceglédi VSE – Dunakanyar-Vác, Vecsési FC – Balmazújváros Sport, Egri FC – Nyíregyháza Spartacus FC, Szeged 2011 – Újpest FC II., DVSC-DEAC – Békéscsabai Előre 1912 SE.

Március 11., vasárnap, 14.30:

Budapest Honvéd-MFA – REAC, Mezőkövesd-Zsóry – Orosháza FC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.