Sport

Labdarúgás: a Mórahalom kisiklatta az alsóvárosi gyorsot

Labdarúgás: a Mórahalom kisiklatta az alsóvárosi gyorsot

2012. március 20., kedd
Labdarúgás: a Mórahalom kisiklatta az alsóvárosi gyorsot

Kiss Ferenc legénysége nem úszta meg öt alatt az élbolyhoz tartozó ellenfele vendégeként a megye III. hétvégi fordulójában.

A Víziközmű-Alsóváros a Mórahalom II. otthonában lépett pályára vasárnap a megyei III. osztály Homokháti csoport 18. fordulójában. A hazai csapat vette át a kezdeményezést már a mérkőzés elején, s a korai gól meghatározta a játék képét. Jó iramú meccsen a Mórahalom II. lényegesen többet támadott az első félidőben is, pontosabban futballozott, mint a látogatók. Szünet után sem változott a helyzet, legfeljebb annyiban, hogy a vendégcsapat már többször eljutott a rivális kapuja elé, de csak a becsületgólt sikerült a hajrá perceiben megszerezni. Győzelmével a Mórahalom II. a tabellán feljött a második helyre az utcahosszal éllovas Gyálarét mögé, míg az Alsóváros a hetedik pozíciót foglalja el.

A megyei III. osztály Homokháti csoport 18. fordulójában:

Mórahalom VSE II. - Víziközmű-Alsóváros SE 5-1 (3-0).

Mórahalom, 50 néző, vezette: Mucsi (Farkas T., Boldog).

Mórahalom II.:

Farkas - Csamangó (Ótott-Kovács 80'), Répássy (Sebők 89'), Börcsök, Gercsó, Dobó, Bokányi (Nyári L. 29'), Varga, Papdi, Módra (Szekeres 46'), Farkas Gy. (Halmos 65'), Tombácz. Edző: Rózsa János.

Alsóváros:

Farkas I. (Szécsi 40') - Csúcs (Szántai 55'), Martonosi T., Kis Z., Török J., Daróczi (Pipicz 70'), Csordás, Hüvös L. (Müller 55'), Nagypál (Török M. 46'), Farkas M., Polyák. Edző: Kiss Ferenc.

Gól:

Varga (3'), Farkas Gy. (33'), Tombácz 2 (35', 71'), Papdi (47' - 11-esből), illetve Farkas M. (88')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.