Sport

Kézilabda: négy között a KSZSE az Országos Ifjúsági Kupában + FOTÓK

Kézilabda: négy között a KSZSE az Országos Ifjúsági Kupában + FOTÓK

2012. március 11., vasárnap
Kézilabda: négy között a KSZSE az Országos Ifjúsági Kupában + FOTÓK

Újabb fantasztikus sikert könyvelhetnek el a KSZSE ifjú kézilabdásai, miután az Országos Ifjúsági Kupában bejutottak a final fourba.

Nagyon motiváltan és jó formában léptek pályára a szegedi lányok az előzetesen félelmetesnek tűnő hajdúsági csapat ellen, majd összeszedett, jó játékkal fokozatosan őrölték fel a vendégek ellenállását, mely a kiváló kapusteljesítményre és az átlövésekre épült. A második félidőre aztán már csak a különbség maradt kérdéses, mert - miközben a hazaiaknál mindenki pályára lépett - a vendégek teljesen elkészültek erejükkel. Végül kiütéses, 21 gólos győzelemmel kerültek a szegedi leányzók a legjobb négy csapat közé, a szombathelyi Haladás VS, a budapesti Szent István SE és a Győri Audi ETO KC társaságába.

Női kézilabda Országos Ifjúsági Kupa negyeddöntő:

K. Szeged SE-Algyő-Tisza Volán - Hajdúnánás 41-20 (19-10)

Szeged, Etelka sori csarnok, 100 néző. Vezette: Kis, Kuklis.

KSZSE:

VÁRHIDI - Kis, PUHALÁK 11, TÓTVÁRADI 7, SEBESTÉNY 3, Horváth D. 3, Bernátsky 1.

Csere:

Szántó (kapus), Deák 2, Koltai 1, GIRICZ 7, Speth 2, Német 4.

Edző:

Marosán György.

Hétméteres:

6/5, ill. 8/5.

Kiállítás:

8 perc, ill. 2 perc

Kizárás:

Horváth D. Marosán György:

"Fegyelmezett védekezésünk valamint tudatos, taktikailag fegyelmezett támadójátékunk hozta meg ezt a szép sikert. Az agy és a szív diadala volt a mai, ez a kettő ami előrevisz minket a jövőben is. Gratulálok csapatomnak a legjobb négybe kerüléshez, és köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a történelmi sikerhez."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.