Sport

Jégkorong: kiszolgálná a közönséget a Volán

Jégkorong: kiszolgálná a közönséget a Volán

2012. március 17., szombat
Jégkorong: kiszolgálná a közönséget a Volán

Kiszolgálni a közönséget - ennyi a tétje a Tisza Volán-MTK számára az OB II-es bajnokságból hátralévő két mérkőzésnek. Vasárnap 18 órakor a Dunaújváros érkezik.

Már eldőlt, hogy az MTK-játékosokkal megerősített Tisza Volán férfi jégkorongcsapata nem nyeri meg az OB II-es kiírást, ugyanakkor a 2. helyet sem veszélyezteti már semmi.

Kalocsa László

tanítványai legutóbb a MAC Budapest csapatát látták vendégül, s végül 5-2-es diadallal kedveskedtek a hétről-hétre kijáró több száz szurkolónak. "A MAC elleni győzelemmel az első akadályt vettük a három találkozóból, melyekre azt a célt tűztük ki, hogy mindenképp hozni szeretnénk a hazai közönség előtt. Mivel már a 2. helyünk biztos, így szeretnénk elérni, hogy azok, akiket sikerült visszaszoktatnunk a jégkorongra, szép emlékekkel álljanak fel a szezon végén" - nyilatkozta portálunknak Kalocsa László vezetőedző korábban. A Dunaújváros ellen folytatódhat a gála, s már csak presztízsből sem ártana, hiszen Balázs Csongorék ősszel előbb 4-2-re nyertek itthon, majd 7-3-ra kikaptak idegenben, végül február végén 5-4-re nyertek Dunaújvárosban - a mérleg pozitív, a gólarány azonban nem. A találkozót vasárnap 18 órától rendezik a szegedi műjégpályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.