Sport

Hétvégén teremben és füvön is pályán a Szegedi AK

Hétvégén teremben és füvön is pályán a Szegedi AK

2012. március 16., péntek
Hétvégén teremben és füvön is pályán a Szegedi AK

Kétszer is hazai pályán szerepelnek a hétvégén a szegedi focista lányok. Cserenkó Szabolcs együttese előbb futsalmeccsen fogadja az ELTE csapatát szombaton, majd a Felső Tisza parton nagypályán a Győri Dózsa együttesét vasárnap.

A Szegedi AK boszorkányos futsalosai előbb szombaton 11 órától a kiskundorozsmai Ács Géza Tornateremben lépnek pályára, ahol a női futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában az ELTE csapatát fogadják. Az ellenfél 12 pontjával jelenleg a 6. helyen áll a tabellán, szemben a 9. helyezett, s az osztályozó elől menekülő 7 pontos hazaiakkal.

Cserenkó Szabolcs

labdarúgó hölgyei két eddigi tavaszi mérkőzésükön előbb egygólos szűk vereséget szenvedtek a Vesta kizárása után bajnokjelöltté előlépett miskolciak ellen, majd legutóbb idegenben 7-2-re diadalmaskodtak a közvetlen rivális Kiskunfélegyházával szemben. Az utolsó fordulóban az alapszakasz-győzelemre még ugyancsak esélyes Tolna otthonába látogatnak a Boszorkányok, ahol nem vár rájuk sétagalopp. A félegyháziak sorsolását (az Univerzumhoz látogatnak, majd a Fradit fogadják) tekintve egyébként nem tűnik lehetetlen feladatnak a 8. hely a SZAK-nak, ehhez azonban szombat délben mindenképp győzniük kell a fővárosi egyetemisták ellen.

Vasárnap délután 14 órától a Felső Tisza parton a Győri Dózsát fogadja a Szegedi AK a női labdarúgó NB I-ben. Mint emlékezhetünk a tavaszi nyitányon Nagypáliban kaptak ki a lányok 2-0-ra, s továbbra is 9. helyen állnak a 10 csapatos mezőnyben. A győriek stabil középcsapatként az ötödikek, s kis szerencsével még előrébb is léphetnek a tabellán. Az őszi mérkőzésen 8-0-ás kiütéssel nyertek, tehát van miért visszavágniuk a Cserenkó-tanítványoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.