Sport

Futsal: kötelező három pontért utazik az UTC

Futsal: kötelező három pontért utazik az UTC

2012. március 11., vasárnap
Futsal: kötelező három pontért utazik az UTC

Kötelező idegenbeli győzelemre készül az Ujszegedi TC futsalteamje hétfői késő estébe nyúló fővárosi találkozóján a MAFC ellen. Itthon a mostani vendéglátókat verte a legsimábban a Brinszky-csapat.

Az ősz folyamán magabiztos 10-1-es diadalt aratott az UTC a MAFC ellen - az eredmény mindkét újonc gárdának rekord: az újszegediek legnagyobb győzelme, a műegyetemisták legnagyobb vereségét jelentette. Azóta Hegyesi Zsolték bebiztosították helyüket a felsőházban, sőt, mind előkelőbb helyekért állnak harcban a közvetlen riválisokkal, míg a fővárosiak a kiesés ellen küzdenek, jelenleg az utolsó előtti, 11. helyen állva. Az UTC jelenlegi 6. helyében komoly szereppel bír a tavaszi jó etap, két komolyabb vereség mellett az idegenbeli kiharcolt, és a hazai magabiztos sikerek. Eredményeiket tekintve a hétfő esti házigazdák sem maradnak azonban adósak a meglepetésekkel, elég csak az Aramissal vívott két döntetlenjükre gondolnunk, vagy a legutóbbi, DEAC elleni pontosztozkodásra, ahol 0-3-ról fordítottak 4-3-ra, s végül csak büntetőből sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak az utolsó percben. A fordulóból két mérkőzést már lejátszottak pénteken, ezeken a Győr simán verte az alaposan hullámvölgyben ragadt DEAC-ot (4-1), a Vasas pedig némi meglepetésre alaposan kiütötte a Gödöllői Bikákat (6-1), ezzel a tabellán még zsúfoltabbá vált a 3-6. hely környéke, s ha Trucz Zsoltéknak sikerül győzniük idegenben, s a Cső-Montage is meglepi a tavasszal igencsak botladozó Aramist, az újszegediek a dobogó 3. fokára is előléphetnek. Az UTC MAFC elleni vendégjátékára hétfő este 20.30-tól kerül sor az ellenfél fővárosi sportcsarnokában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.