Sport

Vízilabda: szerdán ismét medencében a Szeged Beton

Vízilabda: szerdán ismét medencében a Szeged Beton

2012. február 28., kedd
Vízilabda: szerdán ismét medencében a Szeged Beton

Újabb világraszóló bravúrja után szerdán ismét medencébe száll az A-Híd Szeged Beton, ezúttal bajnoki mérkőzés vár Vincze Balázs együttesére a Pécs ellen.

A Partizan Beograd Bajnokok Ligájabeli ismételt legyőzése, és a kvartettből csoportelsőként a legjobb nyolc közé történt továbbjutása után valósággal levezetőmeccsnek tekinthető az A-Híd Szeged Beton szerda esti bajnoki mérkőzése a PVSK-Füszért együttese ellen. Alábecsülni, persze, egyetlen ellenfelet sem szabad, s a baranyaiak az őszi hazai mérkőzésen is megmutatták, hogy képesek kihasználni a lazább védekezés hibáit - igaz a 18-11-es szegedi győzelem arról tanúskodik, hogy de Blasióék védekezése sem túl acélos. A Pécs jelenleg a tabella 10. helyén áll 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 12 vereséggel, 108-183-as gólaránnyal, míg a Beton a Vasas és Eger előtt vezeti az alapszakaszt. Az etapból hátralévő hét mérkőzést lajstromba véve megállapítható, hogy öt könnyebb és két nehezebb derbi vár Molnár Tamásékra, jó elosztásban, azaz a Honvéd elleni hazai meccs előtt is két könnyebb ellenféllel kell megküzdeni, majd a Vasas elleni idegenbeli találkozó előtt úgyszintén.

Online

Az A-Híd Szeged Beton - PVSK-Füszért OB I-es férfi vízilabda-mérkőzésről a SZEGEDma.hu folymatosan frissülő, szöveges, online tudósításban tudósít szerda este 18 órától. Szurkoljunk együtt Baksa Lászlóék sikeréért!

"Szerencse, hogy jelen pillanatban úgy alakult a bajnoki sorsolásunk, hogy viszonylag két könnyebb csapat elleni bajnoki mérkőzés vár ránk" - közölte portálunkkal Vincze Balázs. "Szerdán fogadjuk a Pécset, szombaton megyünk volt klubom, a BVSC ellen Budapestre, majd egy hét múlva várjuk a Honvédot a kedd este 17.15-kor kezdődő mérkőzésen. Szeretném, ha a szurkolók ismét nagy számban kijönnének a hazai találkozókra, mert bebizonyosodott, hogy langyos szurkolás mellett langyos játék várható, de komoly, velőtrázó buzdítás mellett pedig olyan meccsekre lehet számítani, amilyet a Partizannal vívtunk" - tette hozzá a Beton trénere. A mérkőzést szerda este 18 órától rendezik az újszegedi sportuszodában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.