Sport

Vízilabda: kezdi a tavaszt az Universitas

Vízilabda: kezdi a tavaszt az Universitas

2012. február 24., péntek
Vízilabda: kezdi a tavaszt az Universitas

Szombaton a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas számára is megkezdődik a női vízilabda OB I átalakított rendszerben zajló tavaszi etapja - rögtön két szegedi meccsel.

Amint arról február elején beszámoltunk

, az Universitas női vízilabdacsapata a válogatott olimpiai kvalifikációs tornája miatt megváltoztatott rendszerű tavaszi idényben az alsóházba soroltatott. Miközben a felsőházban már az elődöntőknél járnak - s a három győzelemig tartó párharcokban a BVSC Dunaújváros, illetve az Eger Szentes elleni két-két győzelmével eddig alaposan borul a papírforma - az alsóház még most szombaton kezdi küzdelmeit, mindjárt Szegeden, az újszegedi sportuszodában.

Lakó Gábor

együttese szombat délelőtt 10 órától a Héraklész utánpótlás-válogatott ellen száll vízbe, majd 14 órától a Honvéd pólóslányaival csap össze. Ősszel mindkét meccsét hozta a Lakó-csapat, a fiatalokat 12-6 arányban itthon, a Honvédot szorosabb meccsen 14-12-re verték Tóth Petráék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.