Sport

Vízilabda: hajdúságiakkal hangolnak a Partizanra

Vízilabda: hajdúságiakkal hangolnak a Partizanra

2012. február 22., szerda
Vízilabda: hajdúságiakkal hangolnak a Partizanra

Február elején a havazás miatt elmaradt a Debrecen szegedi vendégjátéka, melyet csütörtök este pótolnak a felek. A találkozón a Vincze-csapat visszaléphet a tabella élére, s egyben a vasárnapi, sorsdöntő Bajnokok Ligája-csatára is hangol.

Az őszi nyitányon Debrecenben 9-7-es szegedi diadal született. Azóta menetelt az OB I-ben, egészen vasárnap estig veretlenül az A-Híd Szeged Beton együttese, végül szezonbeli negyedik összecsapásukon

Gerendás György

egri alakulata diadalmaskodni tudott. Molnár Tamásék ugyan most visszacsúsztak a tabella 3. fokozatára, azonban talán némi joggal számolhatunk a Debrecen legyőzésével a pótló találkozón, mely várhatóan visszaállítja a Beton-drukkerek számára a világ rendjét.

Online

A Szeged Beton - Debrecen férfi vízilabda-mérkőzést portálunkon is élőben követhetik Olvasóink csütörtökön 18 órától, folyamatosan frissülő, szöveges online közvetítés formájában. Szurkoljunk együtt a szegedi győzelemért!

Hétfőn pihent a Tisza-parti együttes, keddtől gőzerővel készül a hét komoly feladataira. Szerencsére

Vincze Balázs

alakulatában mindenki egészséges, így a legerősebb kerettel készülhet a csapat. A Beton a hétvégi megterhelő dupla fordulóban a Fradit fogadta, s 10-6-ra, különösebb megerőltetés és sziporkázó játék nélkül is győzedelmeskedett, míg az Eger elleni vereség alkalmával újfent hátrányból állt fel, s egészen az utolsó percig versenyben volt a hazaiakkal, akik aztán három gyors góllal tettek pontot a mondat végére (12-9). A találkozónak kettős célja van: egyrészt győzni kell, s újra vezeti az alapszakaszt a Beton. Másrészt jó játékkal hangolni a vasárnap délután 16 órakor kezdődő sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóra a szerb címvédő Partizan Beograd ellen, mely gárdát a BL-csoportkör nyitófordulójában idegenben sikerült térdre kényszeríteni. A világ egyik legjobb csapatával vívandó kőkemény csatára máris óriási az érdeklődés, várhatóan rengeteg szerb drukker is jelen lesz az újszegedi sátor alatt. Csütörtökön a Debrecen elleni meccs előtt 17 órától elővételben is lehet már jegyet venni a Partizan Beograd elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre az újszegedi sportuszodában 1000 forintért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.