Sport

Labdarúgás: véglegessé vált, visszalépett a Pilis Sport

Labdarúgás: véglegessé vált, visszalépett a Pilis Sport

2012. február 17., péntek
Labdarúgás: véglegessé vált, visszalépett a Pilis Sport

Amint arról február 10-én portálunk még kérdőjellel adott hírt, immár bizonyossá vált, a Pilis Sport csapata visszalépett a labdarúgó NB III Alföld csoportjának további küzdelmeitől.

A döntés következtében a pilisiek aktuális ellenfelei az adott fordulóban szabadnaposak lesznek és játék nélkül megkapják a három bajnoki pontot. A csapatok a Pilis Sport elleni ősszel elért eredményei nem törlődnek, ugyanakkor a pilisi csapatot az utolsó, kieső helyre sorolja a versenybizottság, így az Alföld csoportból a bajnokság végén csak két kieső lesz.

Wohl Zoltán

ügyvezető az

nb3.hu

oldalon keresztül az alábbiakról tájékoztatta az érdekelteket: "A még megmaradt támogatóink egyike sem teljesítette a szerződésben foglaltakat, inkább úgy döntöttek, hogy végtörlesztésre költik a pénzüket - amit egyébként teljesen megértek. Csak a felnőtt csapatot működtető Pilis Sport Spartacus Kft. ment tönkre, az utánpótláscsapatok a Pilisvörösvári Labdarúgó Sportegyesület égisze alatt továbbra is versenyeznek, ők megmaradtak. (...) Négy évig én vittem a csapatot, azt szerettem volna, ha történelmet írunk és a városnak először NB II-es csapata lesz. (...) Ebből már nem lesz semmi." A hírek szerint a pilisiek visszalépése nem egyedülálló, hiszen az NB III Bakony-csoportban szereplők közül hasonló gondokkal küzd a Badacsonytomaj és a Barcsi SC is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.